Gördüğüne inanamadı! Bin kilometre uzaktan trafik cezası kesildi

İstanbul'da yaşayan bir sosyal medya kullanıcısı aracına Mersin'de trafik cezası kesildiğini söyledi. E-devlet uygulamasından bildirim gelmesiyle hayatının şokunu yaşayan 'Birtuhaf' isimli kullanıcı İstanbul, Çekmeköy'de evinin parkında bulunan aracına Mersin'den 8 bin 190 liralık ceza kesildiğini aktardı.

İstanbul Çekmeköy'de oturan 'Birtuhaf' isimli sosyal medya kullanıcısı, E-devlet uygulamasından gelen bildirimle hayatının şokunu yaşadı. İstanbul'da bulunan arasına Mersin'de trafik cezası kesildiğini öğrenen şahıs Emniyet'i aradığını ve adliyeden şikayette bulunmasını gerektiğini öğrendi.

Kullanıcı paylaşımında, "Evimde oturduğum yerden 8190TL trafik cezası yedim inanılır gibi değil… İstanbul’daki aracıma Mersin’den ceza yazdılar. Gece gece hiç bir yere ulaşamıyorum, telefonlara bakılmıyor. Anadolu Adliyesi’ne gittim nöbetçi savcıya şikayette bulunmak için ama akşam 9’da sonra nöbetçi savcılık olmuyor dediler geri döndüm geldim. Bu nasıl bir saçmalıktır anlamadım. Yarın tekrar adliyeye gidip dilekçe vermem gerekiyormuş. Delil niyetine benzin fişi aldım, aracın videolarını çektim ne olacak göreceğiz!" ifadelerini kullandı.