İstanbul'da kadın cinayeti! Bekçi tarafından öldürüldü

İstanbul'da kadın cinayeti! Bekçi tarafından öldürüldü

Kağıthane'de bir kadın, bekçi tarafından 3 el ateş edilerek öldürüldü. Olay sonrası kaçan bekçi ise gözaltına alındı.

İstanbul Kağıthane'de dün saat 22.00 sularında Nurgül Altıntaş isimli kadın bir bekçi tarafından silahla vurularak öldürüldü. İddiaya göre bekçiyle evlilik hazırlığında olan kadına otomobilin içinde ismi öğrenilemeyen bekçi tarafından 3 el ateş edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın yaşamını yitirdi.

Olaydan sonra kaçan bekçi ise yakalanarak gözaltına alındı.

'ŞEKER HASTASI ÇOCUĞU VARDI'

Nurgül Altıntaş'ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cenazeyi teslim almaya gelen yakınları olayla ilgili konuştu. Altıntaş'ın akrabası olan Gülağa Sarı, "Ne yaptı ki bu kız, bu kadar kurşun yağdırdı. Evlilik hazırlıklarında istemez, ayrılabilir ama böyle bir şey olamaz. İçeri alınmış ama akıbetini bilmiyoruz biz burada cenazemizle uğraşıyoruz. Daha 5 yaşında kız çocuğu var biz çocuğuna anlatamıyoruz. Şeker hastasıydı sürekli şeker komasına giriyordu. Anneni hastaneye kaldırdık 3-4 gün sonra gelir diyoruz. Devlet görevlisi, benim güvenliğimi korumakla mükellef olan birisi bunu nasıl yapabiliyor. Çocuğun ailesi karşı çıkıyordu yaş meselesinden dolayı. Bunlardan sonra haberimiz oldu kız bizden sakladı. Dün akşam da konuşmaya çağırıyor, kiralık araba tutuyor gidiyor orada kurşun yağdırıyor" dedi.

Otopsi işlemlerinin ardından cenaze Adli Tıp Kurumundan alındı. Nurgül Altıntaş, ilkindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mezarlığına defnedilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN