İstanbul’da kar yağışı trafiği rahatlattı

İstanbul’da kar yağışı trafiği rahatlattı

İstanbul’da çarşamba günü başlayan ve aralıklarla süren kar yağışı, trafiği rahatlattı. Eğitim-öğretime ara verilmesi ve toplu taşımanın tercih edilmesi nedeniyle ana arterlerde yoğunluk düşük kaldı. Belediye ekipleri tuzlama çalışmalarını sürdürdü. D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ve köprü girişlerinde rutin yoğunluk görülmedi. İBB Cep Trafik uygulamasına göre, kent genelinde trafik yoğunluğu 20 seviyesinde ölçüldü.

İstanbul’da çarşamba günü başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, haftanın son iş gününde kent trafiğini rahatlattı. Eğitim-öğretime ara verilmesi ve vatandaşların toplu taşımayı tercih etmesi nedeniyle ana arterlerde yoğunluk yaşanmadı.

Belediye ekipleri, yolların açık kalması için tuzlama çalışmalarını sürdürdü. D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ve köprü girişlerinde genellikle görülen araç yoğunluğu, bugün düşük seviyede seyretti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cep Trafik uygulamasına göre, kent genelinde trafik yoğunluğu 20 seviyesinde ölçüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN