Mahalleleri birbirine bağlayacak olan 300 metrelik yeni imar yolu açılıyor

Mahalleleri birbirine bağlayacak olan 300 metrelik yeni imar yolu açılıyor

Giresun Belediyesi şehrin gelişen yapısına paralel olarak artan nüfus ve yeni yerleşim alanlarının ihtiyaçlarına çözüm üretmek amacıyla ulaşım altyapısına yöneldi.

Bu kapsamda, yeni imar yolu açma çalışmalarına ağırlık veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Yalı Mahallesi ile Erikliman Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan 300 metrelik yeni bir imar yolu açma çalışmalarına başladı.

İmar Müdürlüğü tarafından parselizasyon işlemleri tamamlanan yolda başlatılan çalışmanın kısa zamanda bitirilerek yolun araç ve yaya trafiğine açılması hedefleniyor. Daha sonra ise altyapı ve ardından üst zemin çalışmalarına geçilecek.

Giresun Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, şehir içi ulaşımın rahatlaması ve trafik yoğunluğunun azaltılması adına yeni yollar açmaya devam edileceğini bildirerek: “Yaptığımız her çalışmayı şehrimizin geleceğini düşünerek planlıyoruz” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN