Uşak'ta feci kaza! Kamyonetle çarpışan otomobil baba ve oğluna mezar oldu

Uşak'ta feci kaza! Kamyonetle çarpışan otomobil baba ve oğluna mezar oldu

Uşak'ın Eşme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında baba ve oğlu yaşamını yitirdi, bir kişi ağır yaralandı.

Feci kaza Uşak'ın Eşme ilçesinde meydana geldi. Eşme-Kula kara yolunda ilerleyen O.K yönetimindeki 64 EK 750 plakalı kamyonet, Alahabalı köyü yakınlarında karşı yönden gelen, Barış Kaya'nın (30) idaresindeki 06 CJU 450 plakalı otomobille çarpıştı.

BABA OĞUL HAYATINI KAYBETTİ

Otomobil ve kamyonet, çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki istinat duvarına çarparak durabildi. Haber verilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, otomobil sürücüsü Kaya ile babası Veysel Kaya'nın (53) hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada ağır yaralanan otomobildeki Pakistan uyruklu A.Z.K. (44) ise önce Eşme Devlet Hastanesine, daha sonra Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazayı yara almadan atlatan kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN