Yok Artık Dedirten İntikam! Seyir Halindeki Otomobili İş Makinesi İle Ters Çevirdi! İşte Anbean O Görüntüler...

Yok Artık Dedirten İntikam! Seyir Halindeki Otomobili İş Makinesi İle Ters Çevirdi! İşte Anbean O Görüntüler...

Yok artık dedirten intikam. Ordu'da , bir kişi husumetli olduğu iki kişinin içinde bulunduğu seyir halindeki otomobili iş makinesi ile ters çevirdi. İçinde 2 kişinin olduğu arabanın ters çevrilme anları bir işyeri kamerası tarafından anbean kaydedildi. İşte yok artık dedirten intikam...

İnsanlar intikam almak için çok değişik yolları denese de Ordu'da yaşanan olay bugüne kadar ne duyuldu ne de görüldü. Ordulu adamın intikamı kendi alanında literatüre girecek cinsten. Kimsenin hayatını kaybetmediği olayda 2 kişiyi hastanelik eden adam gözaltına alındı.

SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİLİ İŞ MAKİNESİ İLE TERS ÇEVİRDİ

Ordu'nun Ünye ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda E.Ç. adlı bir kişi içinde husumetlilerin olduğu seyir halindeki otomobili trafikte gördü. E.Ç. iş makinesi ile takip ettiği aracı içindeki iki kişi ile birlikte ters çevirdi. Olay yerine gele jandarma tarafından gözaltına alınan E.Ç. jandarma karakoluna götürülürken olay sırasında yaralanan Onur D. ve Onur Ç, Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ordu-unye.jpg

İŞ MAKİNESİ İLE HUSUMETLİSİNİN İÇİNDE BULUNDUĞU ARACIN ÖNÜNÜ KESTİ

E.Ç. kullandığı iş makinesi ile Ünya ilçe merkezinde bulunan Yüceler Mahallesi'nde aralarında husumet olan iki kişi ile karşılaştı. İddiaya göre E.Ç. kullandığı iş makinesi ile Onur D.'nin kullandığı 06 RCA 70 plakalı arabanın önünü kesti. Kullandığı aracın önü kesilen D. geri geri gitmek için manevra yaparak arka arkaya gitmek istedi. Bir süre arka arkaya giden Onur D. bir iş yerinin önünde park etmiş olan otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile duran Onur D'nin arabasını E.Ç, iş makinesinin kepçesi ile ters çevirdi. İçinde sürücü Onur D.'nın dışında bir kişinin daha bulunduğu aracın ters çevrilmesi ile yetinmeyen E.Ç. hızını alamayarak ikinci kere saldırdı.

TERS ÇEVRİLEN OTOMOBİLDEN ÇIKAN ONUR D. KEPÇE SÜRÜCÜSÜNÜ DURDURMAK İSTEDİ

Seyir halindeki aracının ters çevrilmesi karşısında şaşkına dönen Onur D. kendi imkanları ile ters dönen aracından çıktı ve iş makinesini kullanan sürücü E.Ç.'yi durdurmaya çalıştı. Ancak Onur Ç.'nin tüm müdahaleleri yetersiz kaldı ve E.Ç. kepçe ile arabaya vurmaya başladı. Araçta bulunan yolcu Onur Ç. de kendi imkanları ile ters dönen ve üzerine kepçe ile vurulan otomobilden çıktı.

GÖZÜ DÖNMÜŞ SÜRÜCÜ E.Ç. GÖZALTINA ALINIRKEN OTOMOBİLDE BULUNAN İKİ KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Seyir halindeki otomobili ters çevrilen sürücü Onur D. arabanın içinde bulunan yolcu Onur Ç. kaza yerine çağrılan ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulansta ilk müdahaleleri yapılan iki yaralı hastanede tedavi altına alınırken olay yerine gelen jandarma iş makinesi sürücüsü E.Ç.'yi gözaltına alarak Ünye Jandarma Karakoluna götürdü. Akıl almaz intikam anbean bir iş yeri kamerası tarafından kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN