Son dakika Binali Yıldırım oy oranı ne? 23 Haziran seçim sonuçları canlı: İşte oy farkı

Son dakika Binali Yıldırım oy oranı ne? 23 Haziran seçim sonuçları canlı: İşte oy farkı

23 Haziran seçim sonuçları Binali Yıldırım oy oranı ne? Türkiye bu soruya kilitlenmiş durumda. İstanbul'u Ekrem İmamoğlu mu alacak, Binali Yıldırım mı? Açılan sandıklara göre, AK Parti adayı Binali Yıldırım oy oranını, İmamoğlu'nun kaç oy aldığını anlık olarak seçim 2019 sayfasında son dakika haberleriyle aktarıyoruz. "İstanbul seçimleri Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu oy farkı ne?" sorusunun cevabını grafiklerle ilçe ilçe aktarıyoruz. İşte Binali Yıldırım oy oranı ve son dakika seçim haberleri ve 23 Haziran İstanbul seçimlerinde son durum...

YSK’nın 4 üyeye karşı 7 üyenin oyuyla "sandık başkanlarının usulsüz atandığı" gerekçesiyle iptal ettiği 31 Mart İstanbul İBB seçimleri için 10 milyondan fazla seçmen sadığa gitti. Oy sayımı sürerken "Binali Yıldırım oy oranı ne?" sorusunun cevabı özellikle AK Partililer tarafından merak ediliyor. 23 Haziran İBB seçim sonuçları, Binali Yıldırım oy oranı, ilçelerde son durum, İstanbul geneli oy oranı, Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu oy farkı gibi tüm detayları seçim 2019 sayfasında aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

19-06/23/untitled-6.jpg

ANKA'ya göre yüzde 54,20 oy oranı ve 4 milyon 740 bin 519 oy alan Ekrem İmamoğlu, 31 Mart'ın ardından yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Yüzde 44,99 oy oranı ve 3 milyon 934 bin 692 oy alan Binali Yıldırım ise seçimleri kaybetti... (Bu sonuçlar kesin değildir. Kesin sonuçlar YSK'nin açıklamasıyla belli olacaktır.)

BİNALİ YILDIRIM EKREM İMAMOĞLU OY FARKI KAÇ? KARAR.COM CANLI YAYININDA

Son dakika seçim haberleriyle birlikte 23 Haziran sonuçlarını anlık olarak grafiklerle takip edebilir, canlı yayını izleyebilirsiniz. İki aday arasındaki oy farıkını aşağıdaki linke tıklayarak ve KARAR.COM an sayfasında kalarak canlı olarak takip edebilirsini. Anka Ajansı'nın dakika dakika geçtiği verilerle hangi adaya kaç oy çıktı öğrenebilirsiniz. 

19-06/20/secim-sonuclari-icin-tiklayin-1561022316.jpg

23 HAZİRAN 2019 İBB SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE OY DAĞILIMI NASILDI?

31 Mart 2019’da yerel seçimlerde CHP ve İYİ Parti tarafından kurulan Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti ile MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ter dökmüştü. Toplamda 8 milyon 866 bin 620 seçmenin oy kullandığı İstanbul’da geçerli oy sayısı 8 milyon 547 bin 94'tü. CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu, 4 milyon 171 bin 126 kişinin oyunu almış, yani oyların yüzde 48,8’ine sahip olmuştu. Binali Yıldırım ise yüzde 48,55 oy oranı ve 4 milyon 149 bin 667 kişinin oyunu almıştı. YSK, daha sonra İmamoğlu’na mazbatasını vermiş ve o da 18 gün boyunca İBB başkanlığı koltuğunda oturmuştu. Saadet Partisi’nin İBB adayı Necdet Gökçınar, 103 bin 300 oy alarak oyların yüzde 1,21’ini, DSP'nin adayı Muammer Aydın, 30 bin 817 oy ve yüzde 0,36 oy oranı, BTP'nin adayı Selim Kotil de 27 bin 238 oy ve yüzde 0,32 oy oranına sahipti. Bu sonuca göre 31 Mart’ta İstanbul’da İBB seçimlerini, İmamoğlu kazanmıştı.

19-06/20/31-mart-secim-sonuclari.jpg

ANKETLER NE DİYORDU? İŞTE YILDIRIM-İMAMOĞLU 23 HAZİRAN ANKET SONUÇLARI

ADA ARAŞTIRMA

ADA Araştırma şirketinin yaptığı ankete katılanların verdiği cevaplara göre kararsızların dağıtılması sonucunda Binali Yıldırım yüzde 48,30 destek alırken, Ekrem İmamoğlu yüzde 50,64'lük oranla öne geçti. Ankette Saadet Partisi adayı Necdet Gökçınar için destek yüzde 0,84 olarak belirlenirken, diğer adaylar için bu oran yüzde 0,22 seviyesinde kaldı.

PİAR ARAŞTIRMA

İstanbul'da 23 Haziran günü yenilenecek seçimle ilgili Piar araştırma şirketi tarafından yapılan bir değerlendirmede, "kitle psikolojisinin Ekrem İmamoğlu lehine olduğu" yorumu yapıldı. Seçimlerin her iki taraf için de riskler barındırmakla birlikte her iki adayın da kazanma ihtimali bulunduğu belirtilen Piar açıklamasında, “Ancak kitle psikolojisinin Ekrem İmamoğlu lehine olduğunu söylemekte fayda görüyoruz.” denildi. Piar'ın sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamasında, seçmen psikolojisini doğru yönlendiren tarafın bu kez farklı kazanabileceği belirtilerek, “Seçimlerin sonuna doğru hangi adayın kazanacağı fikri ağır basarsa o aday 31 Mart'a oranla çok daha büyük fark yapabilir.” ifadesi kullanıldı.

31 MART'I BİLEN ANKET ŞİRKETİ "İMAMOĞLU" DEDİ

31 Mart sonuçlarını en yakın tahmin eden araştırma şirketi ADA, ise sonuçları şu şekilde açıkladı:

Seçim anketine katılan vatandaşların yüzde 50,64'ü Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğini söylerken, Binali Yıldırım'a oy vereceğini söyleyenlerin oranı yüzde 48,30'da kaldı.

Saadet Partisi'nin oy oranı ise yüzde 0,84'te kaldı.

19-06/20/4-1561022436.jpg

23 HAZİRAN SEÇİMLERİNE GELENE DEK NELER YAŞANDI?

31 Mart seçim sonuçlarının ardından İstanbul tartışması Türkiye'nin dışında dünya kamuoyunun da gündem maddesi oldu. AK Parti'nin 'oylar çalındı' iddiasıyla başlayan tartışmaların ardından YSK, 7'ye karşı 4 oy ile İBB seçimlerinin yenilenmesi yönünde karar verdi. 23 Haziran tarihinde İBB seçimlerinin yenileneceğini açıklayan YSK'nin kararına başta CHP olmak üzere muhalefetten sert tepkiler gelirken, YSK kararı 23 Haziran seçim sürecinde de en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Banali Yıldırım, 31 Mart'ta oyların tekrardan sayılmasını istediklerini fakat CHP'nin itirazının ardından iptal başvurusu yapmak zorunda olduklarını ifade etti.

''VALİYE 'İT' DEDİN'' TARTIŞMASI

Türkiye, 23 Haziran'a giderken, bir dizi ziyaretler için Ordu'ya giden CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun havalimanında VIP salonuna alınmaması ve Ordu Valisi'ne hakaret ettiği iddiası ile başlayan tartışmalar damga vurgu. İmamoğlu, ilk başta 'basitlik' dediğini, daha sonra da 'vali basitleşmiştir' dediğini söylese de medyada yayınlanan kamera görüntülerinde hakaret iddiası kayıtlarda yer aldı.

TÜRKİYE, ORTAK YAYINA KİTLENDİ

Habertürk sunucusu Didem Aslan'ın iki adayı canlı yayında buluşturmak için yaptığı davet ise 23 Haziran İstanbul seçimlerinin olduğu kadar demokrasi tarihimize de geçti. Yıldırım, canlı yayına çıkma davetini kabul etti ancak Uğur Dündar'ın sunucu olmasını istedi. Dündar önce olumlu karşılık verdi ancak daha sonra vazgeçti. AK Parti ve CHP'li yöneticiler, İsmail Küçükkaya üzerinde mutabık kaldı.

İki adayın ortak yayındaki karşılaşmalarını Türkiye nefesini tutarak izledi. Ortak yayında en çok tartışılan konulardan biri Sayıştay raporları olurken, bir diğer tartışma ise ortak yayın öncesi Ekrem İmamoğlu ile İsmail Küçükkaya'nın 45 dakika görüştüğüne ilişkin görüntüler oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Binali Yıldırım ve AK Partili yöneticiler 'gizli' olduğu öne sürülen bu görüşmeyi çok sert sözlerle eleştirdi.

YILDIRIM'DAN ORTAK YAYIN ÖNCESİ OTELDE GÖRÜŞME YORUMU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimlere 5 gün kala İstanbul'da mitinglere başlaması da seçim sürecini hareketlilik kattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Valiye hakaret", ortak yayın öncesi İsmail Küçükkaya ile görüşmesi gibi konular üzerinden CHP'nin İBB adayı İmamoğlu'na çok sert sözlerle yüklendi.

Canlı yayından sonra İBB'nin sayıştay raporları da gündemi işgal etti. Binali Yıldırım ve AK Partili yöneticiler Sayıştay raporlarını yalanladı. Sayıştay ise haberlerde geçen iddialarla ilgili rapor hazırlamadıklarını, yolsuzluk, usulsüzlük sonucuna varmadıklarını açıkladı. 

İMAMĞLU'NA KARŞI 'YALANCI' PROPAGANDASI

Binali Yıldırım, canlı yayında ve sonrasında Ekrem İmamoğlu'nun 'yalancı' olduğu yönünde kampanya yürüttü. Cumhurbaşkanı Erdoğan da son 5 günde yaptığı İstanbul mitingleri ve çıktığı televizyon programlarında İmamoğlu'nun Vali'ye hakareti için özür dilemesi gerektiğini, bu konuda yalan söllediğini ileri sürdü. 

İMAMOĞLU TRT HABER'DE 

31 Mart sürecinde İmamoğlu'na yer vermeyen TRT Haber'in adayı konuk olarak alması sürpriz oldu. İmamoğlu yayında TRT'yi yanlı olmakla itham etti. Sosyal medyada bu çıkışı çok konuşuldu. 

20 Haziran'da yaşanan bir gelişme ise 23 Haziran seçim sonuçları ve Binali Yıldırım oy oranını etkileyecek önemdeydi. Abdullah Öcalan'ın HDP'ye tarafsız kal çağrısı gündeme bomba gibi düştü. İmomoğlu'nu destekleyen HDP'den "Desteğe devam" paylaşımı gelse de Kürt seçmenler üzerinde bu çağrının etkili olma ihtimali özellikle Esenyurt'taki Kürt seçmenin tercihini etkileme potansiyeli taşıyor.

Binali Yıldırım'ın anketlere göre geride götürdüğü yarışı etkileyecek bazı gelişmeler şöyle: 

- 20 Haziran'da teröristbaşı Abdullah Öcalan HDP'ye tarafsız olun çağrısı yaptı

- 16 Haziran'da Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde canlı yayında karşı karşıya geldi. 

- 6 Haziran'da İmoğlu Ordu Havalimanı'nda VIP salonuna alınmadı. İmamoğlu'nun Vali'ye hakeret ettiği öne sürüldü. İmamoğlu 'Basitlik' dedim açıklaması yapmasa da daha sonra ortaya çıkan kamera kayıtlarına hakaret yansıdı. 

- İki adayın canlı yayın tartışmasında gündeme gelen İBB'ye ilişkin Sayıştay raporları en çok tartışılan konulardan biri oldu.

31 MART İSTANBUL İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI

ADALAR: CHP

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'un Adalar ilçesinde belediye başkanlığını CHP adayı Erdem Gül kazandı.

ARNAVUTKÖY: AK PARTİ

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 31 Mart belediye başkanlığı seçimlerini AK Parti adayı Ahmet Haşimi Baltacı kazandı. Ahmet Haşimi Baltacı İYİ Parti adayı Muharrem Yaman ile yarıştı.

ATAŞEHİR: CHP

Ataşehir'de 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin mevcut başkanı Battal İlgezdi seçimin galibi oldu.

AVCILAR: CHP

Avcılar'da 31 Mart yerel seçimlerini CHP'li Turan Hançerli kazandı.

BAĞCILAR: AK PARTİ

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde belediye başkanlığını 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti adayı Lokman Çağırıcı kazandı.

BAHÇELİEVLER: AK PARTİ

Bahçelievler 31 Mart yerel seçimlerini AK Parti'li Hakan Bahadır kazandı.

BAKIRKÖY: CHP

Bakırköy'de belediye başkanı değişmedi. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP adayı Bülent Kerimoğlu belediye başkanı seçildi.

BAŞAKŞEHİR: AK PARTİ

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde 31 Mart belediye başkanlığını AK Parti adayı Yasin Kartoğlu kazandı.

BAYRAMPAŞA: AK PARTİ

31 Mart yerel seçimlerinde Bayrampaşa'da seçimi AK Parti'li Atila Aydıner kazandı.

BEŞİKTAŞ: CHP

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'li Rıza Akpolat, Beşiktaş Belediye Başkanı seçildi.

BEYKOZ: AK PARTİ

AK Partili Murat Aydın 31 Mart yerel seçimlerinde Beykoz Belediye Başkanı seçildi.

BEYLİKDÜZÜ: CHP

CHP'li Mehmet Murat Çalık, 31 Mart yerel seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi.

BEYOĞLU: AK PARTİ

AK Partili Haydar Ali Yıldız, 31 Mart yerel seçimlerinde Beyoğlu Belediye Başkanı seçildi.

BÜYÜKÇEKMECE: CHP

CHP'nin mevcut belediye başkanı Hasan Akgün, 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükçekmece Belediye Başkanı seçildi.

ÇATALCA: AK PARTİ

İstanbul'un Çatalca ilçesinde belediye başkanlığını AK Parti adayı Mesut Üner kazandı.

ÇEKMEKÖY: AK PARTİ

AK Partili Ahmet Poyraz, Çekmeköy Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

ESENLER: AK PARTİ

İstanbul'un Esenler ilçesinde belediye başkanlığını AK Parti adayı Mehmet Tevfik Göksu kazandı.

ESENYURT: CHP

CHP'li Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt Belediye Başkanı seçildi. Esenyurt, AK Parti'nin yönetimindeydi.

EYÜPSULTAN: AK PARTİ

Eyüpsultan'da, belediye başkanlığını AK Parti adayı Deniz Köken kazandı.

FATİH: AK PARTİ

AK Partili Ergün Turan, 31 Mart yerel seçimlerinde Fatih Belediye Başkanı oldu.

GAZİOSMANPAŞA: AK PARTİ

AK Partili Hasan Tahsin Usta, 31 Mart yerel seçimlerinde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı seçildi.

GÜNGÖREN: AK PARTİ

AK Partili Bünyamin Demir, 31 Mart yerel seçimlerinde Güngören Belediye Başkanı seçildi.

KADIKÖY: CHP

CHP'li Şerdil Dara Odabaşı, 31 Mart yerel seçimlerinde Kadıköy Belediye Başkanı oldu.

KAĞITHANE: AK PARTİ

AK Partili Mevlüt Öztekin, Kağıthane Belediye Başkanı seçildi.

KARTAL: CHP

CHP'li Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Başkanı seçildi.

KÜÇÜKÇEKMECE: CHP

CHP'Li Kemal Çebi, 31 Mart yerel seçimlerinde Küçükçekmece Belediye Başkanı seçildi.

MALTEPE: CHP

CHP'li Ali Kılıç, 31 Mart yerel seçimlerinde Maltepe Belediye Başkanı seçildi.

PENDİK: AK PARTİ

AK Partili Ahmet Cin, 31 Mart yerel seçimlerinde Pendik Belediye başkanı seçildi.

SANCAKTEPE: AK PARTİ

AK Partili Şeyma Döğücü, 31 Mart yerel seçimlerinde Sancaktepe Belediye Başkanı seçildi.

SARIYER: CHP

CHP'li Şükrü Genç, 31 Mart yerel seçimlerinde Sarıyer Belediye Başkanı seçildi.

SİLİVRİ: MHP

MHP'li Volkan Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinde Silivri Belediye Başkanı seçildi.

SULTANBEYLİ: AK PARTİ

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde belediye başkanlığını AK Parti adayı Hüseyin Keskin kazandı.

SULTANGAZİ: AK PARTİ

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde belediye başkanlığını AK Parti adayı Abdurrahman Dursun kazandı.

ŞİLE: AK PARTİ

İstanbul'un Şile ilçesinde belediye başkanlığını AK Parti adayı İlhan Ocaklı kazandı.

ŞİŞLİ: CHP

CHP'li Muammer Keskin, 31 Mart yerel seçimlerinde Şişli Belediye Başkanı seçildi.

TUZLA: AK PARTİ

AK Parti Şadi Yazıcı, 31 Mart yerel seçimlerinde Tuzla Belediye Başkanı seçildi.

ÜMRANİYE: AK PARTİ

31 Mart yerel seçimlerinde Ümraniye Belediye Başkanlığını AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı.

ÜSKÜDAR: AK PARTİ

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediye Başkanı seçildi.

ZEYTİNBURNU: AK PARTİ

AK Partili Ömer Arısoy, 31 Mart yerel seçimlerinde Zeytinburnu Belediye Başkanı seçildi.

AK PARTİ'NİN İBB BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BİNALİ YILDIRIM KİMDİR?

58., 59., 60. ve 61. Hükümet'lerde Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı olarak görev yapan Binali Yıldırım, TBMM'nde 22. Dönem'de AK Parti'den İstanbul ve 23. Dönem'de AK Parti'den Erzincan milletvekili, 24. Dönemde de AK Parti İzmir milletvekili olarak yer almıştır. 61. Hükümette ismi değiştirilen Ulaştırma Bakanlığı yerine Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Binali Yıldırım, 20 Aralık 1955'te Erzincan'ın Refahiye ilçesinde doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşa ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nden mezun olan Yıldırım, aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra İTÜ Gemi İnşa ve Deniz Bilimleri Fakültesinde asistan ve araştırma görevlisi olarak çalıştı.1994-2000 yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmeleri (İDO)‘da Genel Müdürlük yapan Yıldırım, 58. Hükümet (Abdullah Gül Hükümeti), 59. ve 60. Hükümetler (I. Ve II. Recep Tayyip Erdoğan Hükümetleri) dönemlerinde Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı ve TBMM 22. Dönem AK Parti İstanbul ve 23. Dönem AK Parti Erzincan milletvekilliği yaptı. Dönemin Başbakan'ı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Temmuz 2011 yılında açıkladığı 61. hükümette Binali Yıldırım, Türkiye'nin 71. Ulaştırma Bakanı olarak görev aldı. Bu göreve 4. kez getirilen ilk bakan olarak görevini ifa etti. Aynı anda en uzun süre aynı bakanlıkta görev yapan ilk isim olarak tarihe geçti. 2018'de Türkiye Cumhuriyeti'nin son başbakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili olan Binali Yıldırım, 3. turda 335 oyla TBMM'nin 28. Başkanı seçildi. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanlığını yürüten Yıldırım, 2014 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiş, ancak seçimleri kazanamamıştı. evli ve 3 çocuk babası olan Yıldırım, İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Yıldırım'ın oğlu Erkan ve kızı Büşra’nın “Derin Denizcilik Gemi Taşımacılık Sanayi ve limited şirketi” isminde firmaları bulunuyor.

CHP'NİN ADAYI EKREM İMAMOĞLU KİMDİR?

1970'te Trabzon'un Akçaabat ilçesi Cevizli köyünde dünyaya gelen Ekrem İmamoğlu, Trabzon Lisesi'nde aldığı eğitimin ardından İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı. 1992'de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına atılan Ekrem İmamoğlu, bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. Okul dönemlerinde amatör olarak futbol oynayan Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü'nde yöneticilik yaptı. 2009 yılında CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Beylikdüzü'nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan Ekrem İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir. Evli ve 3 çocuk babası olan Ekrem İmamoğlu, 1991 yılından beri Beylikdüzü'nde yaşıyor. Ekrem İmamoğlu, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

23 Haziran seçim sonuçları Binali Yıldırım oy oranı ne? Türkiye bu soruya kilitlenmiş durumda. İstanbul'u Ekrem İmamoğlu mu alacak, Binali Yıldırım mı? Açılan sandıklara göre, AK Parti adayı Binali Yıldırım oy oranını, İmamoğlu'nun kaç oy aldığını anlık olarak seçim 2019 sayfasında son dakika haberleriyle aktarıyoruz:

23 HAZİRAN SEÇİM SONUÇLARI VE TÜM GELİŞMELER İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN