Sultanbeyli 23 Haziran İstanbul seçim sonuçları: Yıldırım-İmamoğlu Sultanbeyli’de kaç oy aldı?

Sultanbeyli 23 Haziran İstanbul seçim sonuçları: Yıldırım-İmamoğlu Sultanbeyli’de kaç oy aldı?

23 Haziran Sultanbeyli seçim sonuçları İBB seçimleri açısından büyük öneme sahip. Oy sayımı devam ederken Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu arasında geçen Sultanbeyli 23 Haziran İstanbul İBB seçim sonuçlarına göre kimin önde olduğu merak ediliyor. Peki Sultanbeyli’de Ekrem İmamoğlu oy oranı kaç? AK Parti’nin güçlü olduğu Sultanbeyli 23 Haziran seçim sonuçları ve son durumu son dakika haberleriyle KARAR.COM seçim 2019 sayfasında canlı olarak aktarıyoruz. Son seçimde Sultanbeyli’de yaklaşık 30 bin seçmenin kararsız kaldığı Sultanbeyli’de AK Parti’ye kaç oy çıktığı sorgulanıyor. İşte son dakika 23 Haziran Sultanbeyli seçim sonuçları ve diğer detaylar...

Sandıklarda oy verme işlemi bitti, oy sayımı devam ederken, Sultanbeyli 23 Haziran İstanbul İBB seçim sonuçları ne olacağı araştırılıyor. 23 Haziran İstanbul seçimlerinde Sultanbeyli’de tablo nasıl şekillendi? KARAR.COM tüm ilçelerin sonuçları gibi Sultanbeyli oy oranlarını, son dakika haberleriyle birlikte anlık canlı grafiklerle paylaşıyor. CHP ile İYİ Parti tarafından kurulan Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu ve AK Parti ile MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım arasındaki yarışının en kritik noktalarından biri bu Sultanbeyli. Sultanbeyli İstanbul İBB seçim sonuçlarında hangi parti kaç oy aldı? 200 binden fazla seçmenin bulunduğu Sultanbeyli, hangi adaydan yana tercih yaptı? Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlasına KARAR.COM seçim 2019 sayfasına aşağıdaki linkten tıklayarak erişebilirsiniz.

SULTANBEYLİ 23 HAZİRAN İBB SEÇİM SONUÇLARI: İMAMOĞLU KAÇ OY ALDI?

31 Mart'taki Sultanbeyli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Parti adayı Binali Yıldırım, CHP adayı Ekrem İmamoğlu’na göre yarışı önde götürmüştü. Şimdi soru; 23 Haziran Sultanbeyli Ekrem İmamoğlu oy oranı ve 23 Haziran Binali Yıldırım oy oranı yüzde kaç? Seçmenler diğer ilçelerde olduğu gibi Sultanbeyli için de bu sorgulamayı yapıyor. Sultanbeyli 23 Haziran seçim sonuçları ve diğer ilçelerden gelecek tüm sonuçlara bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

19-06/23/sultanbeyli-secim-sonuclarijpgg.jpg

SULTANBEYLİ SEÇİM SONUÇLARI (31 MART)

31 Mart 2019’da yapılan belediye seçimlerinde de 212 bin 729 seçmenin yer aldığı Sultanbeyli’de 101 bin 316 oy ve yüzde 59,04 oy oranına sahip olan AK Parti adayı Hüseyin Keskin, ilçe belediye başkanı seçilmişti. yüzde 15,98 oy oranı ve 27 bin 421 oy alan CHP adayı Ayhan Koç seçimi kaybetmişti. HDP yüzde 10,58, BBP yüzde 7,39, Saadet Partisi yüzde 6,6, BTP yüzde 0,24, DSP yüzde 0,19 ve diğer adaylar da yüzde 0,25 oy alabilmişti. Sultanbeyli 23 Haziran seçim sonuçları için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

19-06/23/secim-sonuclari-icin-tiklayin-1561279999.jpg

''İSRAF DÜZENİNE SON VERMEK İÇİN SANDIĞA GİDİN, OYUNUZU KULLANIN''

Millet İttifakı'nın CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu seçim için Twitter'dan bir video paylaştı. İmamoğlu, ''kul hakkı için, adalet ve demokrasi için, milli iradeyi göstermek için, israf düzenine son vermek için, 16 milyonun huzuru ve mutluluğu için sandığa gidin, oyunuzu kullanın.'' çağrısında bulunarak, ''Göreceksiniz; Her şey çok güzel olacak" dedi.

''İSRAF DÜNYASINI YIKACAĞIZ''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi ile ilgili söylemlerini de gündemine alan İmamoğlu, şu yorumlarda bulundu: Efendim mahkeme olacakmış, İmamoğlu görevi alamayacakmış. Valiye yaptığı hakaretten dolayı bu görevi yapamazmış vs. vs. Önemsiz bunlar. Bunlar ne? Tehdit. Ne zaman yapıyorlar? Seçime 2 gün kala. Daha önce yaptılar mı? Evet, yaptılar. Ne oldu seçimden sonra? ‘Kızgın demiri soğutalım’ dediler. Seçime kadar bunu yapacaklar. Bakanlar yaptı, yetmedi. Rakibimiz yaptı, o da yetmedi. Şimdi, Sayın Cumhurbaşkanı da buna eklendi. Ben de karıştırıyorum, kiminle yarışıyorum diye. Neticede bir İstanbul seçimi. İsterim ki, Sayın Cumhurbaşkanı tarafsız olsun. Kendisi tercih etmedi. Yapacak bir şey yok. Cumhuriyet kurulurken, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyen Mustafa Kemal Atatürk, bu millete bir emanet bıraktı. O, hakimiyeti milliye dediğimiz duygu, asla yıkılmaz. Her yerde söyleyeceğim. Milletin iradesine karşı duracak kişi, henüz anasının karnından doğmadı, doğmayacak. Hiç kimse bizi tehdit etmeye kalkmasın. Gerek de yok. Millet de yutmuyor onu zaten. Millet, hizmet edene bakıyor. Bu şehrin ve bu ülkenin nimetlerini, bir avuç insana yollayanların yarattığı israf dünyasını yıkacağız. Tasarruf dünyası yaratacağız. Ve biz, paylaşacağız. Eşitlik, özgürlük getireceğiz ve bu şehre hak, hukuk, adalet getireceğiz.”

YILDIRIM'DAN İMAMOĞLU'NA ''İSRAF'' GÖNDERMESİ

AK Parti İstanbul Büyükşehir adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nun "İsraf düzeni sona erecek" söylemine, İmamoğlu'nun Beylikdüzü belediye başkanlığı dönemindeki harcamalarıyla yanıt verdi. CHP adayı Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyasında israf söylemini öne çıkarmıştı. İmamoğlu'nun rakibi Yıldırım'dan israf iddialarına yanıt geldi. AK Parti İstanbul Büyükşehir adayı Binali Yıldırım, İmamoğlu'nun Beylikdüzü belediye başkanlığı döneminde yapılanları anlattı.

Yapılan israflarla ilgili konuşan Yıldırım, ''25 yazılım güncellemeye 2 milyon lira, dilencileri kovması için 1 yılda 705 bin lira vermiş. Beylikdüzü belediyesinde 5 yıl görev yapmış. Dilenci kovalamak için adam tutmuş 1 yılda 705 bin lira vermiş. Bu paraları dilencilere dağıtsaydı zaten dilenci kalmazdı. Beylikdüzü'ndeki esnafları denetlemek için 2 milyon 641 bin lira para ödemiş. Esnafa dağıtsaydı esnaf sıkıntısını giderirdi. 25 tane yazılım güncelleme 2 milyon, 29 tane konser 4 milyon 200 bin lira. "

"Ekrem bey israfı en son ağzına alacak arkadaş. Bu kadar iddialı söylüyorum. İsraf haram ama yalan da da büyük günah." diyen Yıldırım, Büyükşehir, Çekmeköy ve Beylikdüzü belediyesinin 5 yıllık yatırımların bütçeye oranlarını gösteren tabloyu anlattı.

Büyükşehir bütçesinin yüzde 73'ü, Çekmeköy'ün yüzde 62'sinin yatırımlara gittiğini belirten Yıldırım, Beylikdüzü'nde ise bütçenin yüzde 22'sinin yatırımlara harcandığını söyleyerek, "Yalansa çıksın bunun tersi olduğunu ispatlasın bu onların raporlarından alınan rakamlar. Ne demek bu?Kardeşim sen 1 milyar harcama yapmışsın kalan eser yüzde 22. En büyük israf bu" dedi.

Sultanbeyli’de Ekrem İmamoğlu oy oranı kaç? AK Parti’nin güçlü olduğu Sultanbeyli 23 Haziran seçim sonuçları ve son durumu son dakika haberleriyle KARAR.COM seçim 2019 sayfasında canlı olarak aktarıyoruz. 

SULTANBEYLİ 23 HAZİRAN SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN