A Milli Kadın Voleybol Takımı İslami Dayanışma Oyunları’nda şampiyon oldu: Üst üste 2'nci kez altın madalaya

A Milli Kadın Voleybol Takımı İslami Dayanışma Oyunları’nda şampiyon oldu: Üst üste 2'nci kez altın madalaya

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Riyad’da düzenlenen 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda finalde Azerbaycan’ı 3-0 yenerek altın madalya kazandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda şampiyonluk ipini göğüsledi. Finalde Azerbaycan’la karşılaşan ay-yıldızlı ekip, rakibini set vermeden 3-0 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

12441108.jpg

Boulevard SEF Arena’da oynanan final mücadelesinde Türkiye, üstün bir performans sergiledi. Milliler ilk seti 25-14, ikinci seti 25-20, üçüncü seti ise 25-18 kazanarak karşılaşmayı 3-0 tamamladı.

Turnuva boyunca oynadığı tüm maçları 3-0’lık skorlarla kazanan Kadın Milli Takım, böylece namağlup şekilde zirveye çıktı. Bu başarıyla birlikte ay-yıldızlılar, İslami Dayanışma Oyunları’nda üst üste ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN