Ağaoğlu'nun ardından Avcı da istifa etti! Trabzon'da yer yerinden oynayacak: Avcı'nın yerine Beşiktaş'ın efsanesi geliyor!

Ağaoğlu'nun ardından Avcı da istifa etti! Trabzon'da yer yerinden oynayacak: Avcı'nın yerine Beşiktaş'ın efsanesi geliyor!

Son şampiyon Trabzonspor'da haretki saatler yaşanıyor. 2018 yılından bu yana başkanlık koltuğunda oturan Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından bu kez de Abdullah Avcı istifa etti. Fırtına'da yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olurken Karadeniz ekibinin Beşiktaş'ın efsane ismi ile masaya oturacağı öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında evinde ağırladığı Ümraniyespor'a mağlup olarak iç sahada 36 maç aradan sonra yenilgi yüzü gören son şampiyon Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ardından bu kez de Abdullah Avcı istifa etti. Tecrübeli teknik adamın istifasının ardından bordo-mavili takımın yeni teknik adamının kim olacağı merak konusu oldu.

Sezon başında Danimarka ekibi Kopenhag'a elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkamayarak Konferans Ligi'ne düşen ve orada da İsviçre ekibi Basel'e elenerek Avrupa defterini kapatan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de de şampiyonluk yarışının gerisinde kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

'Son şampiyon' Trabzonspor'da sular durulmuyor: 'Asbaşkan Ertuğrul Doğan Ahmet Ağaoğlu'na darbe yaptı' iddiası!

TARAFTARLAR İSTİFAYA DAVET ETTİ

Cumartesi günü oynanan Ümraniyespor karşılaşmasının son anlarında bordo-mavili tribünler Abdullah Avcı'yı istifaya davet ederken tecrübeli teknik adam bugün sürpriz bir şekilde istifa kararı aldı.

Ahmet Ağaoğlu'nun istifa etmesiyle birlikte olağanüstü kongre kararı alan Trabzonspor yeni başkanını 25-26 Mart'ta gerçekeleşecek seçimde seçecek. Başkan Ağaoğlu'nun istifa etmesinin ardından söz konusu tarihe kadar tüzük gereği asbaşkan Ertuğrul Doğan bordo-mavili ekipte başkanlık koltuğuna oturacak.

Trabzonspor'da deprem: Abdullah Avcı da istifa etti

AVCI GÖREVİ BIRAKTI

Ağaoğlu'nun yeniden aday olup olmama konusunda kararsızlık yaşadığı öğrenilirken Ertuğrul Doğan başkan adaylığını resmen açıkladı.

Abdullah Avcı'nın da Ağaoğlu'nun başkanlığı bırakmasının ardından kongrede seçilecek yeni yönetimin önünü açmak için istifa kararı aldığı öğrenilirken bordo-mavili takımın yeni teknik adamının kim olacağı merak konusu oldu.

Hedef Sergen Yalçın! Talip çıktı, 2. kez göreve gelebilir - Futbol Haberleri - Spor

SERGEN YALÇIN İDDİASI

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Karadeniz ekibi son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran tecrübeli teknik adam Sergen Yalçın'ı göreve getirmek istiyor.

Tüzük gereği seçime kadar başkanlık koltuğunda oturan Ertuğrul Doğan ve ekibinin Sergen Yalçın'ı göreve getirmek istediğini duyuran Sabuncuoğlu, "Trabzonspor’da ilk görüşülecek aday: Sergen Yalçın." diye konuştu. Tarafların kısa süre içerisinde masaya oturması bekleniyor.

AVCI'NIN KARNESİ

Trabzonspor'da 116 maç görev alan Avcı, bu maçlarda 65 galibiyet, 29 beraberlik ve 22 mağlubiyet aldı.

Trabzonspor bu süreçte deneyimli teknik adamla birlikte, 1 Süper Lig ve 2 Türkiye Süper Kupa zaferi yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN