Caner Erkin takım arkadaşını tokatladı

Caner Erkin takım arkadaşını tokatladı

Sakaryaspor'un deneyimli savunma oyuncusu Caner Erkin, Pendikspor karşılaşmasında takım arkadaşı Burak Altıparmak’a attığı tokat sonrasında kırmızı kart gördü. Deneyimli savunma oyuncusunun bu hareketi futbol gündemine bomba gibi düştü.

Trendyol 1. Lig'de Pendikspor evinde Sakaryaspor'u konuk etti. Konuk takımın deneyimli savunma oyuncusu Caner Erkin, karşılaşmanın 75. dakikasında takım arkadaşına attığı tokat gerekçesiyle kırmızı kart gördü.

Deneyimli savunma oyuncusunun karşılaşma devam ederken takım arkadaşı Burak Altıparmak'a tokat atması sosyal medyada gündem oldu.

İşte yaşananlar...

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN