Canlı yayında ünlü yorumcudan skandal açıklama: Trabzonspor camiasını ayağa kaldıran sözler!

Canlı yayında ünlü yorumcudan skandal açıklama: Trabzonspor camiasını ayağa kaldıran sözler!

Son haftalarda başarısız sonuçlara imza atan Trabzonspor, dün akşam Beşiktaş deplasmanından da mağlubiyetle ayrılırken ünlü yorumcu skandal açıklamalara imza atarak bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

Bu sezon, sezon başından bu yana aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, dün akşam deplasmanda konuk olduğu Beşiktaş'a 2-0 mağlup olarak kötü gidişata son veremedi. Süper Lig'deki son 4 maçından mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır, maçın ardından dikkat çekici açıklamalara imza atarken ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler, milli kalecinin açıklamalarına tepki göstererek skandal sözler kaydetti.

Youtube'da yayın yapan Vole kanalında açıklamalarda bulunan Serdar Ali Çelikler, Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır'ı hedef alarak milli kaleci hakkında skandal açıklamalara imza attı. Ünlü yorumcunun milli eldiven hakkındaki açıklamaları özellikle sosyal medyadaki bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

Uğurcan Çakır'ın "3 maçtır kaybediyoruz. Bazı şeyler doğru gitmiyor açıkçası. İstediğimiz şeyleri sahada uyguluyorduk ama net bir pozisyon vermeden maçı kaybettik. Defansta çok amatör hatalar yaptık. Herkesin şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekiyor. Taraftarlarımızdan çok özür diliyoruz. Trabzonspor'u hak ettiği yere getirmeye çalışacağız. Mağlubiyeti hak etmedik." açıklamalarına tepki gösteren Çelikler, milli eldivenin 1-5 sona eren Galatasaray derbisindeki performansına göndermede bulundu.

"KISMİ FELÇLİ GİBİYDİ"

Çelikler açıklamasında "4. maçı hatırlamamış, Galatasaray maçını saymıyor demek ki. 4 maç oldu. 4. Maçı saymıyor çünkü o maçta kendisi de kısmi felçli gibiydi. Sağlığına kavuşmuş o anlamda mutlu oldum. Elini kolunu kaldırabiliyor" diye konuştu.

Serdar Ali Çelikler: "Daha 27 yaşında, Galatasaray 10 numaraya alsın, bir daha satar"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN