Cimbom'un dünya yıldızı öyle bir şey yaptı ki! Galatasaraylılar çok kızacak Milyon eurolar ödenerek transfer edilmişti

Cimbom'un dünya yıldızı öyle bir şey yaptı ki! Galatasaraylılar çok kızacak Milyon eurolar ödenerek transfer edilmişti

Sezon öncesinde yaptığı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, kadrosuna birçok dünya yıldızını katmıştı. Cimbom'da bekleneni veremeyen ve milyonlarca euro ödenen yıldız isim öyle bir şey yaptı ki gündeme oturdu.

Teknik direktör Okan Buruk önderliğinde Süper Lig'de henüz mağlubiyet almayan Galatasaray, ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Puan tablosunda lider Fenerbahçe'nin ardından ikincilik sırasında bulunan Sarı-Kırmızılı takım kadrosuna kattığı isimlerle de adından söz ettirmişti.

okan.jpg

Kadrosuna dünya yıldızlarını katan Galatasaray, Mauro Icardi, Hakim Ziyech, Davinson Sanchez, Angelino gibi isimlerle sezona başladı. Orta sahada da kadrosuna birçok yıldız isim katan Cimbom, Kerem Demirbay, Tanguy Ndombele gibi isimlerden yüksek performans bekledi.

cimbom.jpg

Tottenham Hotspur'dan Sanchez ile birlikte transferin son günlerinde Galatasaray transfer olan Ndombele, aylar geçmesine rağmen henüz tam formunu yakalayamazken, Okan Buruk'un da gözüne girmeyi başaramadı. Kulüp doktorlarının verdiği özel diyete göre kilo verme çalışmalarına devam eden oyuncu hakkında önemli bilgiler öğrenildi. Kulübün verdiği diyet listesine uymadığı belirlenen Ndombele'nin evine de abur cubur sipariş ettiği öğrenildi. 6.5 kilo fazlası olan oyuncuya teknik heyetin 75 kiloya inmemesi durumunda kadroda kendine yer bulamayacağı da bildirildi.

ndombele.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN