Fenerbahçe'nin efsane isminden Ali Koç'a sert sözler! Açtı ağzını yumdu gözünü: Olay yaratacak açıklama: "Ulan..."

Fenerbahçe'nin efsane isminden Ali Koç'a sert sözler! Açtı ağzını yumdu gözünü: Olay yaratacak açıklama: "Ulan..."

Süper Lig'de beklentilerin altında kalan UEFA Avrupa Ligi'nde ise Sevilla'ya elenerek tura veda eden Fenerbahçe'de efsane isim, Başkan Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de taraftarlarını hayal kırıklığına uğratarak Galatasaray'ın arkasında yer alan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ne de veda etti. Evinde ağırladığı İspanyol ekibi Sevilla'yı 1-0 geçen Fenerbahçe ilk maçı 2-0 kaybettiği için Avrupa defterini kapattı. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli tribünlerden 'Ali Koç istifa' sesleri yükselirken sarı-lacivertli kulübün efsane ismi Başkan Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe bu sezon lige iyi bir başlangıç yapmasına rağmen Dünya Kupası arasından sonra yaşadığı puan kayıpları nedeniyle Galatasaray'ın arkasına düştü.

JESUS'TAN KOÇA DESTEK

Şampiyonluk ümidini mucizelere bırakan sarı-lacivertli ekip UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında İspanyol ekibi Sevilla'yı 1-0 mağlup etmesine rağmen tura veda etti. İlk maçı 2-0 kaybettiği için Avrupa defterini kapatan Fenerbahçe'de taraftarlar Başkan Ali Koç'u istifaya davet ederken tecrübeli teknik adam Jorge Jesus, Koç'a destek çıktı.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Jesus, "Ali Koç'a tepkileri anlamamıştım ama eğer istifa diye bir tepki olduysa, bu haksız bir tepkidir. 35 yıldır teknik direktörlük yapıyorum. Fenerbahçe'nin Ali Koç gibi bir başkana sahip olduğu için Tanrı'ya şükretmesi lazım. Bugüne kadar çalıştığım en iyi başkan." dedi.

Kanarya'nın Avrupa'ya veda etmesinin ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ümit Özat, Koç'a sert sözlerle yüklendi.

1460216.jpg

"SÖZ KONUSU FENERBAHÇE ULAN!!!"

2001-2007 yılları arasında sarı-lacivertli formayı terleterek taraftarların gönlünde taht kuran ve Fenerbahçe'de kaptanlık görevini de üstlenen Ümit Özat, "Ali Koç bu astrologlara bile para veriyor umut tacirliği yapsınlar diye. Böyle kötü bir adam bu... Yalanın biri bin para bunda. Yok mu ya sağlam bir aday? Çıksın ortaya! Söz konusu Fenerbahçe ulan!!!" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN