Fernando Santos'un özel isteği! Beşiktaş'a 18 milyon euroluk orta saha! Kartal bombayı patlatıyor...

Fernando Santos'un özel isteği! Beşiktaş'a 18 milyon euroluk orta saha! Kartal bombayı patlatıyor...

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, bir bombayı daha patlatıyor. Kartal, 18 milyon euroluk yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında dün akşam evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek son haftalardaki kötü gidişata son veren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, 18 milyon euroluk süpe yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Amir Hadziahmetovic'in yaşadığı sakatlık sonrasında orta sahasına takviye yapma kararı alan Beşiktaş, gözünü İspanya'ya dikti.

Kartal 18 milyon euroluk süper yıldızı transfer etmek için Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda çalışmalara başladı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Beşiktaş, İspanya La Liga ekibi Real Betis formasını terleten 31 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu William Carvalho'yu kadrosuna katmak için tekrar girişimlere başladı.

Daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelen yıldız orta saha oyuncusu için Portekizli teknik adam Fernando Santos, yeniden görüşme talep etti.

William Carvalho kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda oynuyor? | Biyografisi ve kariyeri... - So...

Tecrübeli teknik adamın, Portekizli oyuncu için “kulüp menfaatleri doğrultusunda uygun rakamları kabul ederse” Carvalho için gelebilir raporu verdiği öne sürüldü.

Bu sezon İspanyol ekibinde 17 maçta görev alan tecrübeli orta saha oyuncusu, takımına 3 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 18 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN