Fırtına deplasmanda seri peşinde!

Fırtına deplasmanda seri peşinde!

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 13’üncü haftasında EMS Yapı Sivasspor’un konuğu olacak. Bordo-Mavili ekip, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yakaladığı 4 müsabakalık yenilmezlik serisini sürdürerek zirve yarışına tutunmayı hedefliyor.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında bugün deplasmanda EMS Yapı Sivasspor'la karşılaşacak. BG Grup Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

firtina3.jpg

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın göreve geldiği ikinci dönemde oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ile 10 puan toplayan Bordo-Mavililer, çıkışını Sivasspor karşısında sürdürmek istiyor. Karadeniz ekibinde, Orsic ve kaptan Uğurcan Çakır'ın sakatlıkları bulunuyor.

Dört büyüklerden bu sezon ilk kez Trabzonspor’u ağırlayacak olan Sivasspor, sahasında kötü gidişatına dur demek için mücadele edecek. Teknik Direktör Servet Çetin yönetiminde bu sezon sahasında oynadığı 6 maçta 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden Sivasspor, taraftarı önünde Bordo-Mavilileri yenerek moral bulmak istiyor.

firtina1.jpg

İki takım arasında bugüne kadar Süper Lig’de oynanan 34 maçta Sivasspor 1’i hükmen olmak üzere 9, Trabzonspor’un ise 16 galibiyeti bulunuyor. Taraflar, 9 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Ev sahibi ekip söz konusu maçlarda 38 gol atarken , konuk ekip Trabzonspor ise 48 gol kaydetti. Trabzonspor , Sivas’ta oynadığı 17 maçta 5 galibiyet, 7 mağlubiyet, 5 beraberlik elde etti. İki takım arasında geçtiğimiz sezon Trabzon’da oynanan maçı Bordo-Mavililer 1-0 kazanırken, Sivas’ta oynanan maçı ise ev sahibi takım 4-1 kazanmıştı.

firtina2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN