Fırtına'dan kadroya gençlik aşısı

Fırtına'dan kadroya gençlik aşısı

Transferlere devam eden Trabzonspor kadrosunu genç oyuncularla güçlendirirken, Bjelica'nın eski öğrencisi 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Ognjen Bakic'i, 2+2 yıl süreyle kadrosuna kattı. Fırtına Bakic'in yanında Trabzonspor'da yetişen Süleyman Cebeci'yle de 4 yıllık anlaşma sağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, NK Osijek’in genç orta saha oyuncusu Ognjen Bakic'i 2 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıl süreyle renklerine bağladı. Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, NK Osijek ile sözleşmesini fesheden ve Trabzonspor'a imza atan 20 yaşındaki oyuncu bu sezon 65 bin Euro, gelecek sezon da 70 bin Euro maaş alacak. Trabzonspor’un opsiyon kullanması halinde ise futbolcuda 2024-25 sezonunda 250 bin Euro, 2025-26 sezonunda 300 bin Euro ödeme yapılacak. Genç oyuncunun menajerine de ayrıca yüzde 5 ücret ödenecek.

bakic.jpg

Bakic'in yanında genç oyuncu Süleyman Cebeci'yi de kadrosuna katan Fırtına oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Süleyman Cebeci, kendisine duyulan güven nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirterek, “Burası benim yuvam. Burada büyüdüm, burada olgunlaştım. Yeni sözleşme imzalamanın mutluluğu içerisindeyim. Bana tekrar bu şansı veren başta Başkanımız Ertuğrul Doğan’a, yönetim kurulumuza ve teknik heyetimize teşekkür ederim” dedi.

suleyman.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN