Galatasaray'ın yıldızı Icardi'ye Real Madrid'den sürpriz teklif: Wanda Nara izin verecek mi?

Galatasaray'ın yıldızı Icardi'ye Real Madrid'den sürpriz teklif: Wanda Nara izin verecek mi?

Eflatun-beyazlı Real Madrid Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi için teklif yapmaya hazırlanıyor. Daha önce birçok futbol kulübünden teklif alan Icardi, eşi Wanda Nara izin vermediği için Galatasaray'dan vazgeçmemişti. Real Madrid'in gelecek günlerde Icardi'yi transfer etmek için bir rakam önermesi bekleniyor.

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, sergilediği performansla yeniden dünya devlerinin listesine girmiş durumda. Fanatik'in haberine göre, PSG dönemi sonrası Galatasaray'da kendine gelen Arjantinli yıldızı kadrosuna katmak istediği iddia edilen son ekip Real Madrid oldu.

Karim Benzema'nın sözleşmesini uzatmaması sonrası Vinicius Junior'ı golcü olarak kullanmayı planlayan Carlo Ancelotti, Brezilyalı yıldızın sakatlanması sonrası zor durumda kaldı.

MADRİD GÖZÜNÜ ASLAN'IN YILDIZINA DİKTİ

Sezon başında sadece Joselu takviyesinin yapıldığı forvet hattında yaşanan kriz nedeniyle acil bir arayışa giren Real Madrid'in ara transfer döneminde tecrübeli bir golcüyü kadrosuna katması bekleniyor. Vinicius Junior'ın 2.5 ay kadar sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle arayışa geçen Real Madrid, gözünü Aslan'ın yıldızı Mauro Icardi'ye çevirdi.

TuttoMercatoWeb, Real Madrid'in hücum hattını tecrübeli bir isimle güçlendirme planı çerçevesinde Mauro Icardi ismine yöneldiğini açıkladı. Carlo Ancelotti'nin Arjantinli golcüyü geçmişte de kadrosunda görmek istediği aktarıldı.

TuttoMercatoWeb'den Marco Conterio, Real Madrid'in Mauro Icardi'nin Galatasaray'dan transferi adına 15 milyon Euro seviyesinde bir teklif yapabileceğini belirtti. (Fanatik)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN