İmamoğlu ve eşi Anadolu Efes Basketbol takımına destek için Sinan Erdem Spor Salonu'na gitti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında verilen mahkeme kararının ardından Saraçhane'de vatandaşlara seslendikten sonra eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile birlikte Anadolu Efes Basketbol takımını desteklemek için Sinan Erdem Spor Salonu'na gitti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki mahkeme kararının ardından eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile birlikte; Anadolu Efes Basketbol takımına destek için Sinan Erdem Spor Salonu'na gitti. İmamoğlu’nun; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Atatürk Havalimanı’nda karşılayacağı öğrenildi.

EŞİYLE BİRLİKTE MAÇ İZLEMEYE GİTTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki mahkeme kararının ardından Saraçhane’de vatandaşlara seslendi. İmamoğlu daha sonra, eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile birlikte Anadolu Efes Basketbol takımına destek için Sinan Erdem Spor Salonu’na gitti.

İmamoğlu yaptığı paylaşımda, "Söz vermiştim, Anadolu Efes maçına uğrayıp başarılar diledim. Şimdi işimin başına dönüyorum, Saraçhane’de çalışmaya devam edeceğim" dedi.

THY EuroLeague'de 13. hafta karşılaşmasında, Anadolu Efes ile İspanyol temsilcisi Baskonia maçını izlemeye eşi Dilek İmamoğlu ile giden Ekrem İmamoğlu’nun daha sonra Almanya’dan dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için Atatürk Havalimanı’na gideceği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN