Okan Buruk Attila Szalai'nin Freiburg'a imza attığını gördü Berkay Yılmaz transferini çözdü

Okan Buruk Attila Szalai'nin Freiburg'a imza attığını gördü Berkay Yılmaz transferini çözdü

Uzun zamandır sol bek arayışlarına devam eden ve en son 'yerli' bir oyuncuda karar kılan Okan Buruk, Freibug forması giyen Berkay Yılmaz'ın işini bitirdi. Bundesliga ekibinin Attila Szalai ile anlaşması Berkay transferini bir hayli kolaylaştırırken, 18 yaşındaki yeteneğin önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği bildirildi.

Angelino'yu Serie A'ya göndermeye hazırlanan Galatasaray Locko, Levent Mercan, Spinazzola, Rıdvan Yılmaz gibi sol beklerle ilgilense de Sarı Kırmızılı yönetimin Freiburg'da forma giyen Berkay Yılmaz'la prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. İşte detaylar...

berkay-yilmaz-galatasaray.jpg

Okan Buruk'un kadroda görmek istediği 18 yaşındaki futbolcu, sol bek, sol açık ve 10 numarada oynayabiliyor. Galatasaray'ın Berkay Yılmaz transferini kısa süre içerisinde resmiyete dökmesi bekleniyor.

FREİBUG ATTİLA SZALAİ'Yİ RENKLERİNE BAĞLADI

Freiburg ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden Berkay Yılmaz'ın 47 maçta 6 gol, 5 asisti var. Bundesliga ekibi Freiburg, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Attila Szalai'yi transfer ederken, deneyimli teknik direktör Christian Streich'ın Berkay Yılmaz'ın gidişine onay verdiği bildirildi.

gew8s7ywgaav9xf.jpg

GALATASARAY'DAN MODER SÜRPRİZİ

Devre arası transfer dönemi için atağa kalkan Galatasaray, orta saha pozisyonuna bir takviye yapmak için kolları sıvadı. Cimbom'un İngiltere'de Brighton forması giyen Jakup Moder'i listesine aldığı ortaya çıktı.

GALATASARAY SCOUTLARI MODER'İ CANLI TAKİP ETTİ

Bu sezon 8 karşılaşmada sadece 199 dakika süre alan 24 yaşındaki futbolcu, daha fazla forma alabileceği bir takıma gitmek istiyor. Moder'in sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Merkez orta saha, ön libero ve 10 numara pozisyonlarında görev alan Moder, sağ ayağını etkin bir şekilde kullanıyor. Moder'in maçlarını canlı takip eden Galatasaraylı yetkililerin, Polonyalı yıldız için yakın zamanda resmi temaslara başlamayı planladığı gelen haberler arasında.

depophotos-17381810.jpg

Lech Poznan formasıyla ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çeken ve Ada'nın yolunu tutan Moder, profesyonel kariyerinde şu ana kadar 229 mücadeleye çıktı. Bu maçlarda 26 gol atan Polonyalı orta saha, 23 kez de asist yaptı. 1.91 boyundaki futbolcu, Polonya Milli Takımı'nda da dikkat çeken isimlerden biri durumunda. Milli Takım kariyerinde 20 maçta görev alan Cimbom'un yeni gözdesi, 2 gollük katkı sundu. Jakup Moder, saha içindeki mücadeleci yapısı ve başarılı çevre kontrolüyle de bilinen futbolculardan biri.

MODER'İN PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

Güncel verilere göre; şu anda 10 milyon Euro değeri bulunan Jakup Moder, 2022 yılında büyük çıkış yapmıştı. Moder, 12 milyon Euro ile 2022'de en yüksek değerine ulaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN