Ortalık bir anda buz kesmişti! Skandal hareketin altından bakın ne çıktı? Düşündüğünüz gibi değil

Ortalık bir anda buz kesmişti! Skandal hareketin altından bakın ne çıktı? Düşündüğünüz gibi değil

Süper Lig'in 3. haftasında erteleme maçı olarak Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş aldığı ağır mağlubiyetle herkesi şaşırttı. Siyah-beyazlı ekipte üst üste puan kayıpları yaşanırken Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in oyuncusu Salih Uçan'a yaptığı harekete gündeme bomba gibi düştü. İkili arasında maç sonunda tansiyon yükselirken Salih Uçan'ın bakışı herkesi şaşırtmıştı. Ortalık bir anda buz kesmişti! Skandal hareketin altından bakın ne çıktı? İşte detaylar...

Beşiktaş camiasında sular durulmuyor. Trabzonspor'a kaybeden ve daha sonrasında dün Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen siyah-beyazlılar 4-2 mağlubiyetle 3 puanı kaybetti. Alınan üst üste mağlubiyetler taraftarların sabrını taşırmış durumda. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye karşı taraftarların sitemleri devam ederken maç esnasında yaşanan Şenol Güneş ve Salih Uçan olayı sosyal medyada gündem oldu. Maç sonu Şenol Güneş'in oyuncusu Uçan'a yaptığı harekete herkesi şoke etti. Ortalık bir anda karışırken ikili arasında geçen konuşma ortaya çıktı.

ŞENOL GÜNEŞ VE SALİH UÇAN ARASINDA GERİLİM

Beşiktaş Süper Lig'in 3. haftasında Adana Demirspor'a konuk oldu. Kötü oyunuyla herkesi şaşırtan kara kartal sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Maç sonu ise Şenol Güneş ve Salih Uçan arasında yaşanan gerilim herkesi şaşkına çevirmişti. Salih Uçan karşılaşma sonrası tebrik etmek için Adana Demirspor Sportif Direktörü Gökhan Göktürk'ün yanına gitmek istedi ancak Şenol Güneş'in sinirli tepkisiyle karşı karşıya kaldı.

hhhg-1.jpg

SKANDAL HAREKETİN ALTINDAN BAKIN NE ÇIKTI?

Milliyet'in haberine göre Şenol Güneş, Salih Uçan'a "Sen işine bak" dedi ve oyuncuyu sırtından içeri itti. Salih Uçan'ın arkasını dönüp Şenol Güneş'e baktığı anlar da yayına yansıdı. Bunun üzerine Salih Uçan'ın soyunma odasından çıkarken bir hayli moralsiz olması da gözlerden kaçmadı.

jhjhjh-57.jpg

BEŞİKTAŞ'TAKİ EN KÖTÜ İLK 6 HAFTALIK PERFORMANSI!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında dün akşam Adana Demirspor’a 4-2 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, eksik mücadelelerin tamamlanmasıyla 6 haftası geride kalan ligde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu 10 puanla kendisine altıncı basamakta yer buldu. Attığı gol 8, yediği gol ise 9 olan siyah-beyazlı ekibin eksi 1 averajı var. Teknik Direktör Şenol Güneş de Beşiktaş kariyerinin ilk 6 haftaları baz alındığında en kötü performansını sergiledi. Siyah-beyazlılarda altıncı sezonunu geçiren Güneş, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarının başında takımda görevde bulunuyordu. 71 yaşındaki teknik adam, söz konusu sezonların hiçbirinde ilk 6 haftada 2 yenilgi yaşamamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN