Süper Lig'de beraberlik haftası

Süper Lig'de beraberlik haftası

Trendyol Süper Lig’de heyecan 2’nci hafta karşılaşmaları ile devam etti. Oynanan 10 müsabakadan 6’sında taraflar beraberlik ile sahadan ayrılırken 2 karşılaşmadan ise gol sesi çıkmadı.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Gol açısından da beklentileri karşılamayan 2’nci hafta İstanbulspor-Kayserispor maçı ile başladı. Konuk ekip Thiam ile öne geçtiği müsabakada İbrahim Yılmaz’ın golüne engel olamayınca maç 1-1 tamamlandı. Günün diğer maçında ise Antalyaspor, evinde son dakikalarda bulduğu golle Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Cumartesi gününün açılış seansında, sezona Başakşehir zaferi ile başlayan Alanyaspor, 10 kişi tamamladığı Çaykur Rizespor deplasmanından 0-0 eşitlikle döndü. Sıcak havanın sahaya olumsuz yansıdığı Hatayspor-Kasımpaşa mücadelesi de golsüz eşitlikle noktalandı. Günün kapanışında ise sezonun ilk derbisi oynandı. Son şampiyon Galatasaray, Rams Park’ta konuk ettiği Trabzonspor’u Mauro Icardi’nin iki şık golü ile 2-0 mağlup ederek bu sezon ilk galibiyetini aldı.

icardi3.jpg

Pazar gününün açılış maçında iki İstanbul takımı karşılaştı. Fatih Karagümrük, deplasmanda Başakşehir’i 2-0 mağlup ederek rakibinin kötü gidişatına ‘devam’ kararı verdi. Gaziantep FK’nin konuğu ise Sivasspor oldu. Yiğidolar, Samu Saiz’in tıpkı bir maestro gibi takımı yönettiği müsabakayı 3-1 kazanarak taraftarının yüzünü güldürdü. Günün son maçında ise Beşiktaş, Pendikspor’u konuk etti. Siyah-Beyazlılar, büyük bölümünü 1-0 önde tamamladığı maçın son dakikasında penaltıdan kalesinde gördüğü golle sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

bjk1.jpg

Haftanın son gününde Ankaragücü ile Adana Demirspor, İstanbul’da oynanan maçta 1-1 berabere kaldı. Haftanın kapanışını ise Fenerbahçe, Samsunspor deplasmanında yaptı. Sarı-Lacivertliler, 11 sezon sonra Süper Lig’e çıkan rakibini Dzeko ve Szymanski’nin golleriyle 2-0 yenerek liderlik koltuğuna yerleşti.

HAFTANIN ALTIN KARMASI:

Dituro (Karagümrük) - Ferdi (Fenerbahçe), Caner (Sivasspor), Colley (Beşiktaş), Güray (Antalyaspor) - Emrah (Sivasspor), Efkan (Ankaragücü), Saiz (Sivasspor), Mendes (Karagümrük) - Icardi (Galatasaray), Dzeko (Fenerbahçe)

HAFTANIN TAKIMI: Sivasspor

HAFTANIN FUTBOLCUSU: Mauro Icardi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN