Trabzonspor'a 47 milyon euroluk orta saha! Süper yıldız imzayı atıyor: Yer yerinden oynayacak!

Trabzonspor'a 47 milyon euroluk orta saha! Süper yıldız imzayı atıyor: Yer yerinden oynayacak!

Son olarak Nicolas Pepe'yi kadrosuna katan Trabzonspor bu kez orta saha takviyesi için kolları sıvadı. Bordo-mavili ekip, 47 milyon euroluk süper yıldızın transferini bitirmek için düğmeye bastı.

Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Son olarak Nicolas Pepe'yi kadrosuna katan bordo-mavili ekip bu kez orta saha takviyesi için kolları sıvadı. Bordo-mavili ekip, 47 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'yı 1-5 ile geçerek milli araya moralle giren Trabzonspor, bir yandan Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak Batista Mendy ve Nicolas Pepe'yi kadrosuna katan Trabzonspor, bu kez 47 milyon euroluk süper yıldızın transferi için düğmeye bastı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas, Rayyan Baniya, Berat Özdemir, Batista Mendy ve Fildişi Sahilli golcü Nicolas Pepe'yi kadrosuna katan Trabzonspor, bu kez orta saha takviyesi için kolları sıvadı.

47 MİLYON EUROLUK SÜPER YILDIZ

Medyatava'nın haberine göre; Kadrosuna iki yönlü bir orta saha takviyesi yapmayı planlayan bordo-mavili ekip, İngiliz devi Liverpool formasını terleten Thiago Alcantara'nın menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Thiago Alcantara'nın koronavirüs testi pozitif çıktı | Goal.com Türkçe

Karadeniz ekibinin Thiago Alcantara'nın transferinde mutlu sona yaklaştığı iddia edilirken 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun Liverpool'dan ayrılmak istediği ve düzenli olarak forma şansı bulabileceği bir takıma imza atmayı istediği ileri sürüldü. İspanyol ota saha oyuncunun Trabzonspor'un teklifine sıcak baktığı iddia edildi.

Geçen sezon Liverpool forması altında 28 maçta görev alırken 1 asiste imza attı. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek 47 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN