Transfer sezonunun kapanmasına saatler kala! Trabzonspor bir transferi daha resmen açıkladı: 5 yıllık anlaşma

Transfer sezonunun kapanmasına saatler kala! Trabzonspor bir transferi daha resmen açıkladı: 5 yıllık anlaşma

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından olan Trabzonspor, transfer sezonunun bitimine saatler kala bir transferi daha bitirdi. Bordo-mavili ekip, transferi resmen açıkladı.

Trendyol Süper Lig'de transfer sezonu bu gece yarısı sona erecek. Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, transfer döneminin bitimine saatler kala bir transferi daha resmen açıkladı.

Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında pazar akşamı evinde Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor, transfer sezonunun bitimine saatler kala bir transferi daha bitirdi. Bordo-mavili ekip, 5 yıllık anlaşmayı resmen açıkladı.

Transfer çalışmalarını Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda sürdüren bordo-mavili ekip, Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas, Rayyan Baniya, Berat Özdemir, Batista Mendy, Nicolas Pepe, Paul Onuachu ve son olarak Ognjen Bakic'i kadrosuna katmıştı.

Fırtına bu kez de Alanyaspor'dan Umut Güneş'i kadrosuna kattı. Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, 23 yaşındaki oyuncunun transferi için Alanyaspor’a 3 taksit halinde 2 milyon 300 bin Euro ödeme yapılacağı belirtildi. Umut’un 2 milyon 300 bin Euro üzerinde başka bir takıma transferi durumunda da yine Alanyaspor bu satıştan yüzde 20 pay alacak.

Trabzonspor’a 1 yılı opsiyonlu olarak 5 yıl süreyle imza atan genç orta saha oyuncusu, anlaşma karşılığında bu sezon 8 milyon TL, gelecek sezon 9 milyon 500 bin TL, 2025-26 sezonunda 11 milyon TL, 2026-27 sezonunda 12 milyon 500 bin TL, Trabzonspor’un opsiyon kullanması halinde 2027-28 sezonunda ise 14 milyon TL ücret alacak. Umut Güneş’in menajerine de ayrıca yüzde 5 oranında ödeme yapılacak

Genç orta saha geçen yıl Akdeniz ekibinde 30 maçta forma şansı bulurken söz konusu karşılaşmalarda takımına 2 gol 1 asistlik performans sundu.

Umut Günes - Player profile 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN