Türk futbolunda tarihi gelişme: Trabzonspor- Fenerbahçe gerginliği resmen sona erdi!

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sarı-lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç ile beraber Trabzonspor- Basel karşılaşmasını Trabzonspor'un davetlisi olarak Şenol Güneş Stadyumu'ndan takip edeceklerini açıkladı. Türk futbolunda tarihi önem taşıyan bu gelişmenin ardından iki takım arasında 3 Temmuz 2011'den bu yana süre gelen gerginliğin tamamen son bulması bekleniyor.

UEFA Konferans Ligi son 16 Play-off turu karşılaşmasında Perşembe akşamı İsviçre ekibi Basel'i konuk edecek Trabzonspor, geçtiğimiz hafta pazartesi günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili yerle bir ederek 35 bin 418 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremin yaralarını sarmak için örnek bir adım attı.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonunun Başkanı Ahmet Ağaoğlu, zorlu karşılaşmaya Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu üyeleri ve tüm kulüp başkanlarını davet etti.

Bordo-mavili ekip, Basel ile oynayacağı karşılaşmanın tüm gelirlerini Kahramanmaraş depreminden etkilenen afetzedelere bağışlayacak. Karadeniz ekibi, ayrıca satışa çıkan maç biletlerinin yanı sıra depremzedelere bağışları artırmak adına Basel mücadelesine özel hatıra bileti de satışa sundu.

UĞUR DÜNDAR CANLI YAYINDA AÇIKLADI: TRABZON'A GİDECEĞİZ

Her kesimden tüm takım taraftarların yoğun talebi üzerine hayata geçirilen uygulamayla elde edilecek gelirler, depremzedelere aktarılmak üzere AFAD’a bağışlanacak.

TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Deprem Özel' programında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Trabzonspor'dan gelen daveti kabul ettiklerini açıklayarak sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç ile birlikte Trabzonspor- Basel karşılaşmasını Şenol Güneş Stadyumu'ndan takip edeceğini açıkladı.

Dündar'ın açıklamaları sonrasında 3 Temmuz 2011'den bu yana iki takım arasında süre gele gerginliğin artık tamamen son bulması bekleniyor.

"BİZ VE DİĞER KULÜP BAŞKANLARI TRABZON'A GİDECEĞİZ"

Dündar açıklamasında şunları söyledi:

"Kucaklaşmayı gerçekleştiren en güzel platformlardan biri futboldur. Benim futbola bakış açım böyle. Perşembe günü Trabzonspor'un Basel ile Avrupa Kupası maçı oynanacak. Bu, depremden sonraki ilk sportif karşılaşma olacak. Bizim başkanımız sayın Ali Koç, Trabzonspor Kulübü Başkanı'nın davetlisi olarak hem Kulüpler Birliği Başkanı kendisi hem de Fenerbahçe'nin Başkanı. Beni de Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı sayın Ali Sürmen davet etti. Biz ve diğer kulüp başkanları Trabzon'a gideceğiz, bilet paralarını cebimizden ödeyeceğiz. O maçın tüm geliri depremzedelere gönderilecek."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN