Paribu çöktü mü? Paribu neden açılmıyor?

Paribu çöktü mü? Paribu neden açılmıyor?

Kripto para alım satım platformu Paribu'ya erişim sıkıntıs yaşanıyor. Paribu neden hata veriyor, merak konusu oldu. Patform kullanıcıları sosyal medyadan şikayetlerini dile getirirken, Paribu'dan açıklama bekleniyor. İşte, Paribu erişim sıkıntısı son durum...

Paribu giriş sorunu, kullanıcıları endişelendirdi. 25 Ekim 2021 Pazartesi akşam saatlerinde Paribu'ya erişim sıkıntısı yaşadıklarını bildirmeye başlayan kripto para kullanıcıları, sorununun hâlâ giderilmediği yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapıyor.

PARİBU ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

Kripto para alım satım platformu Paribu'ya giriş yapmak kullanıcılar hatayla karşılaşıyor. Paribu'da 25 Ekim 2021 Pazartesi akşam saatlerinden süregelen erişim sıkıntısıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. kripto paralar ve bitcoinlerde yaşanan düşüş sonrasında işlem yapmak isteyenler sorunun ne zaman düzeleceğini merak ediyor.

Paribu'nun sosyal medyadaki destek hesabından en son şu paylaşım yapıldı:

"24 Ekim'i 25 Ekim'e bağlayan gece 02.00-02.30 arasında Paribu altyapısında planlı bir bakım çalışması yapılacaktır. Planlı bakım çalışması esnasında transfer işlemleri bekletilecek, alım satım işlemleri ise kapalı olacaktır."

PARİBU NEDİR?

Paribu, Türk lirası ile kripto para alış veya satış işlemleri yapılabilen bir kripto para borsasıdır.

PARİBU KİMİN?

2015 yılında ön hazırlık çalışmalarına başlayan, 2016 yılında faaliyete geçen Paribu, 14 Şubat 2017 tarihinde kullanıma açıldı.

Paribu, Türkiye'nin en yüksek hacimli dijital varlık işlem platformu olarak biliniyor. Hızlı ve tümüyle güvenli olarak Bitcoin (BTC) olmak üzere birçok kripto para için alım satım işlemine aracılık eden Paribu'nun CEO'su Yasin Oral'dır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN