Whatsapp'a öyle bir özellik geldi ki! Konuşma penceresindeki bu yenilik kavga çıkarır! Instagram'a özendi...

Whatsapp'a öyle bir özellik geldi ki! Konuşma penceresindeki bu yenilik kavga çıkarır! Instagram'a özendi...

En çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından olan Whatsapp, yeni bir güncelleme yapacağını duyurdu. Şirket, fotoğraf ve videolarda olduğu gibi artık mesajlarda da görüldükten sonra kaybolma özelliği aktif olacak. İşte, Whatsapp yeni özellikler haberimizde yer almaktadır

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp öyle bir özellik çıkardı ki ortalığı karıştırdı. Artık kullanıcılar Whatsapp üzerinden mesajlarını silerken manuel olarak uğraşmak zorunda kalmadan otomatik olarak silinecektir. Whatsapp fotoğraf ve videolar için bu özelliği getirmesi üzerine artık mesajlar içinde geçerli kabul edilecek.

WHATSAPP YENİ ÖZELLİK

Whatsapp üzerinden yaptığı analizler ile bilinen WABetalnfo'da yer alan bilgilere göre metin bir kez görüntülenecek ibaresi kullanıldı. Test aşamasında olan yeni özelliğin kullanımı ise detaylı olarak paylaşıldı. Uygulama üzerinden bir kişi ya da grup sohbetlerinde mesaj gönderme kutucuğunda bulunan gönder butonu üzerinden kilit simgesi bulunacak. Bu kilit metnin tek seferlik gönderileceğini ifade ederken karşı tarafın okumasından sonra otomatik olarak kaybolacak.

whatsapp yeni özellik

Mesajların tekrar okunması gibi bir durum söz konusu olmayacak. Bununla beraber mesajları iletmek ya da kopyalamak da artık yapılamayacak.

Mesajların ekran görüntüsü alınmasında ise engelleme çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Whatsapp üzerinden henüz resmi açıklama yapılmasada özelliğin test aşamasından sonra kullanıcılara sunulması bekleniyor.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN