Sosyal medya platformu X’in CEO’su Linda Yaccarino, iki yıl süren görev süresinin ardından istifa etti. Kararını kişisel hesabından duyuran Yaccarino, Elon Musk’ın davetiyle başladığı görev için “hayatımın fırsatıydı” ifadesini kullandı.
Yaccarino, X’in artık herkesin sesini duyurabildiği bir “dijital şehir meydanı”na dönüştüğünü belirtti. Şirketin bu noktaya, kullanıcıların, iş ortaklarının ve ekip üyelerinin katkısıyla geldiğini vurguladı.
Yeni dönemde X, yapay zeka girişimi Xai ile entegrasyon içinde yoluna devam edecek. Görevini bıraksa da X’e desteğini sürdüreceğini belirten Yaccarino, “Dünyayı değiştirmeye devam ederken sizi uzaktan destekliyor olacağım. Her zamanki gibi X’te görüşürüz” diyerek veda etti.
