Youtube yeni özelliğini test etmeye başladı! Artık istediğiniz şarkıyı bulmak çok kolay

Youtube yeni özelliğini test etmeye başladı! Artık istediğiniz şarkıyı bulmak çok kolay

Youtube, yeni özelliği için test aşamalarına başladı. Artık dinlediğiniz şarkıyı bulmak çok daha kolay olacak! Mırıldanarak istediğiniz şarkıyı anında bulabileceksiniz...

Youtube, kullanıcılarına müzik keşfi konusunda yeni bir deneyim sunmak için başlattığı test aşamalarında, mırıldanarak şarkı arama özelliğini geliştiriyor. Bu yenilik, kullanıcıların istedikleri şarkıyı mırıldanarak veya sözlerini tarif ederek kolayca bulmalarını sağlayacak.

ÜNLÜLERİN SESLERİYLE ŞARKI SÖYLETECEK

dream-track-001.webp

Youtube'un test aşamasındaki yapay zeka aracı olan Dream Track, kullanıcıların sesli komutlarına göre şarkılar oluşturacak ve bunları ünlü kişilerin sesleriyle söyletecek.

Mırıldanarak şarkı arama özelliği, kullanıcıların sözlerini tam olarak hatırlamadıkları veya bilmedikleri durumlarda, sadece melodiye veya mırıldanmaya dayanarak istedikleri müziği bulmalarına imkan tanıyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN