Toyota'dan tüm modellere 5 yıl garantisi

Toyota'dan tüm modellere 5 yıl garantisi

Toyota, tüm modelleri için 5 yıl garantisi verdiğini açıkladı. Geçen ay hafif ticari araç segmentine sunulan Toyota Proace City ile başlayan uzatılmış Toyota Garanti Sistemi, 24 Mart'tan itibaren tüm modelleri kapsıyor.

Toyota, tüm modellerinde Toyota Garanti Sistemi'ni 5 yıl/150 bin kilometreye çıkardı.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, geçen ay hafif ticari araç segmentine sunulan Toyota Proace City ile başlayan uzatılmış Toyota Garanti Sistemi 24 Mart tarihinden itibaren satışı gerçekleşen tüm modelleri kapsayacak.

Toyota bunun yanında ayrıca Garanti Spesiyal ile de garanti uygulamalarını devreye sokuyor. 

2 YIL VE SINIRSIZ KİLOMETRE

Bu sisteme göre Toyota kullanıcıları, 5 yıl/150 bin kilometrelik Toyota Garanti Sistemi'nin süresi dolmadan önce araçlarının motor, şanzıman ve diferansiyel komponenetleri için garanti süresini 2 yıl ve sınırsız kilometre olarak uzatabilecek.

HANGİ MODELLER İÇİN GEÇERLİ?

1600 cc’ye kadar olan modeller ve tüm hibritler için 960 TL, 1600 cc üzeri binek otomobiller, Hilux ve Proace City için 1.110 TL ve SUV modeller için 1.320 TL ödeyerek Garanti Spesiyal sistemine dahil olanlar, bu süre ve sınırsız kilometre kapsamında araçlarının motor, diferansiyel ve şanzımanlarını garanti altına almış olacak.

EN ÇOK HANGİ ARAÇLAR SATILDI?

Öte yandan Mart ayında ikinci el online binek araç pazarında toplam 147 bin 271 adet satış gerçekleşti.

VW Passat 8 bin 613 adetle Mart ayının en çok satılan modeli oldu.

Bunu 6 bin 401 adetle Renault Clio, 6 bin 53 adetle Ford Focus, 5 bin 502 adetle Renault Megane, 4 bin 906 adetle Renault Fluence, 4 bin 579 adetle VW Polo, 4 bin 554 adetle Opel Astra, 4 bin 368 adetle Fiat Egea, 3 bin 987 adetle VW Golf ve 3 bin 932 adetle de Toyota Corolla izledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN