Van Gogh Müzesi’nden 4K videolarla sanal tur

Van Gogh Müzesi’nden 4K videolarla sanal tur

Hollanda'nın başkenti Amsterdan'da bulunan Van Gogh Müzesi, koleksiyonunda yer alan eserleri detaylı gösteren 4K video serisi paylaştı.

Yedi bölümlük bir video serisiyle sanal tur sunan Van Gogh Müzesi, yakın plan detay çekimleri içeren 4K videolarla ziyaretçilere bir müzeyi tek başına gezme fırsatı tanıyor.

İlk videoda otoportre galerisi, ikinci video da köy yaşamından sahneleri konu alan eserler görülebiliyor. Kalan beş bölüm ise bu tür özel başlıkları taşımayan genel turları kapsıyor.

Sanal tur videolarıyla birlikte dijital arşivini de genişleten Van Gogh Müzesi, daha önce de 200’den fazla resim, 500 çizim ve daha pek çok şey dahil olmak üzere Vincent van Gogh’un bu en büyük sanat koleksiyonunu çevrimiçi erişime açmıştı.

Van Gogh Müzesi’nin paylaştığı video serisi için tıklayın

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN