Yalova’da, Katar Kraliyet Ailesi için 10 bin metrekarelik saray

Yalova’da, Katar Kraliyet Ailesi için 10 bin metrekarelik saray

Yalova'da, Katar Kraliyet Ailesi için 10 bin metrekarelik bir saray kompleksi projesine imza atıldı. Yüzde 75'inin tamamlandığı inşaat devam ediyor.

İş insanı Hamit Cenk Koç’un sahibi olduğu Koç Yapı A.Ş., Yalova’da Katar’ın önde gelen ailesi için önemli bir projeye imza attıklarını açıkladı.

turk-sirketi-duyurdu-yalovada-katar-kraliyet-ailesi-icin-saray-kompleksi-yapiyoruz-6299-dhaphoto2.jpg

Proje ile ilgili bilgi veren Koç Yapı A.Ş, inşaatını devam ettiği ve yüzde 75’inin tamamlandığını belirttiği Yalova’daki saray kompleksi projesinin; 10 bin metrekare alan üzerine konumlandırıldığına ve meclis ile personel binalarından oluştuğunu dikkat çekti.

turk-sirketi-duyurdu-yalovada-katar-kraliyet-ailesi-icin-saray-kompleksi-yapiyoruz-6299-dhaphoto3.jpg

Şirket, Katar’ın diplomatik ve en seçkin ailelerinden olduğunu belirttiği Al-Thani ile el sıkıştığını duyurduğu projede; 3 bin metrekare meclis odaları, 3 bin metrekare konaklama alanları, 500 metrekare toplantı alanları ve açık alana sahip yeşil alanların yer aldığını bildirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN