Ünsal Ünlü: Gazetecilik sokakta öğrenilir | Hande ile Hayat Güzeldir

Hande Kumru, Gazeteci Ünsal Ünlü ile birlikte Hayat Güzeldir dedi. Ünlü, gazetecilik tecrübelerini anlattı ve gazeteciliğin sokakta öğrenildiğini belirterek değerli paylaşımlarda bulundu. Ünlü şöyle dedi: Gazetecilik okulda öğrenilecek bir şey değil. Mutlaka ama mutlaka sokağa çıkıp muhabirlik yapmak lazım. Muhabir değilse bir insan bunun gazetecilikle alakası yoktur."

Hande ile Hayat Güzeldir'e konuk olan Gazeteci Ünsal Ünlü, meslek hayatına dair önemli paylaşımlarda bulundu. Ünlü gazeteciliğin tanımı üzerinde de durdu.

"GAZETECİLİK SOKAKTA ÖĞRENİLİR"

Ünsal Ünlü, gazeteciliği nasıl tanımladığını paylaştı:

"Gazetecilik okulda öğrenilecek bir şey değil. Size okulda gazetecilik öğretecek kişi eğer gazeteciliği alanda yapmamışsa hiçbir şey öğretemez. Gazeteciliğin teorisini öğretir ama teorisi bir işinize yaramaz. Gazetecilik sokakta öğrenilen, abi- abla-kardeş arasında usta çırak ilişkisiyle öğrenilebilen bir şey. Mutlaka ama mutlaka sokağa çıkıp muhabirlik yapmak lazım. Muhabir değilse bir insan bunun gazetecilikle alakası yoktur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN