Bir yiyen daha yok mu diyor? Airfryeri olan hemen denesin... Bu kumpir tarifi bağımlılık yapıyor

Bir yiyen daha yok mu diyor? Airfryeri olan hemen denesin... Bu kumpir tarifi bağımlılık yapıyor

Dışarıda yemek için herkesin can attığı o lezzet evde parmak ısırtıyor. Airfryeri olan herkes hemen işe koyuldu. Bir yeğenin bir daha bırakamadığı lezzetli kumpir tarifini sizlerle paylaşıyoruz. İşte basit ve lezzetli kumpir tarifi…

7'den 70'e herkesin severek tükettiği kumpirleri artık kolay bir şekilde evde yapabilirsiniz. Son dönemde her evde bulunan Airfryer ile yapılabilecek farklı tariflerde araştırılmaya devam ediyor. Dışarı dışarıda yediğiniz kumpirlere meydan okuyacak o lezzeti artık evde kolay bir şekilde yapabilirsiniz. İşte basit ve lezzetli kumpir tarifi…

Dışarıda yediğiniz kumpirlere veda edin! Airfryer’da hazırlanan kumpir, hem lezzeti hem de pratikliği ile mutfaklarınızda yeni bir dönem başlatıyor. Üstelik bu tarif, evdeki malzemelerle kolayca hazırlanabilecek kadar ekonomik. İşte adım adım Airfryer kumpir tarifi:

AİRFRYER İLE KUMPİR NASIL YAPILIR?

Bu tarif için ihtiyacınız olan temel malzeme büyük boy patatesler. Öncelikle patatesleri iyice yıkayıp kurulayın. Ardından Airfryer’ınızı 200 dereceye ayarlayın ve patatesleri ‘patates modu’nda yaklaşık 1 saat pişirin.

kumpir-kapak.jpg

LEZZETİN SIRRI: TEREYAĞI VE TUZ

Pişen patateslerin ortasını kesip içine tereyağı ve bir tutam tuz ekleyin. Tereyağını ve tuzu patateslerin içine iyice yedirin. Bu işlem, kumpirinizi daha lezzetli ve kremsi bir kıvama getirecek.

kumpir-tereyagi.jpg

KİŞİSEL DOKUNUŞ: İÇ MALZEMELER

Kumpirin en güzel yanı, içine dilediğiniz malzemeleri ekleyebilme özgürlüğüdür. Evde ne varsa, sevdiğiniz her şeyi içine koyabilirsiniz. Kaşar peyniri, mısır, zeytin, salam, kırmızı biber gibi malzemelerle kumpirinizi zenginleştirebilirsiniz.

airfryer-kumpir.jpg

FIRINDA KUMPİR ALTERNATİFİ

Eğer Airfryer’ınız yoksa endişelenmeyin, bu tarifi fırında da yapabilirsiniz. Ancak fırında kumpir yaparken pişirme süresi 1 buçuk saate kadar uzayabilir. Ayrıca fırının daha çok elektrik tüketimi göz önünde bulundurulmalı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN