Çilekli smoothie

Çilekli smoothie

Sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyenler için harika bir tarifimiz var! Ev yapımı çilekli smoothie ile gününüzü enerji dolu ve lezzetli bir başlangıca dönüştürebilirsiniz.

Yaz aylarında ferahlamak ve serinlemek için tercih edilen içecekler arasında ilk sırayı çilekli smoothieler alıyor. Dışarıda pahalı fiyatlarla satılan hazır içecekleri evde kolayca yapabileceğinizi biliyor musunuz? İşte sadece 2 dakika içinde hazırlayabileceğiniz pratik çilekli smoothie tarifi!

MALZEMELER

15 adet çilek
4 yemek kaşığı toz şeker
2 su bardağı süt (200 ml)
2 muz

YAPILIŞI

Bütün malzemeleri derin bir kaba koyun.
Blender ile malzemeleri iyice karıştırın.

Ve işte, çilekli smoothieniz hazır! Hem meyve tadıyla damakları şenlendiren hem sıvı ihtiyacınızı karşılayan hem de uzun süre tok tutan bu lezzetli içeceği, evinizin konforunda kolayca hazırlayabilirsiniz. Pratik çilekli smoothie tarifi ile yaz aylarını serin ve lezzetli bir şekilde geçirmeye hazır mısınız?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN