Sadece 5 dakikada 3 malzemeli tatlı! Cocostar bile kıskanacak! Hem de içinde un yok şeker yok! Mutfaklarda sık sık pişecek

Sadece 5 dakikada 3 malzemeli tatlı! Cocostar bile kıskanacak! Hem de içinde un yok şeker yok! Mutfaklarda sık sık pişecek

Yalnızca 5 dakikada hazırlayabileceğiniz 3 malzemeli bu tatlı tüm tatlı ihtiyacınızı kesecek. Cocostar'a rakip olan bu tatlı hem pratikliği hem de lezzeti ile herkesten tam not alıyor. Üstelik içerisinde ne un var ne de şeker. Diyetinizi de bozmayan bu tatlı sık sık mutfaklarda pişecek.

Klasik tatlılardan sıkılanlar ve farklı bir tarif arayanlar için 3 malzemeli yalnızca 5 dakikalık bir tarif ile geldik. Evde ne un ne de şeker kaldı diyorsanız kurtarıcınız olacak bu tatlı şeker ihtiyacınızı da ortadan kaldırıyor. Mutfakların vazgeçilmezi olacak bu tatlı sık sık sofralarda yer alacak.

HİNDİSTAN CEVİZİ MAKARON (RAFİNE ŞEKERSİZ)

Hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz makaronlar için yalnızca 3 malzemeye ihtiyacınız olacak.

Malzemeler:

- 1 çay bardağı Hindistan cevizi rendesi

- 2 yumurta beyazı

- 1/2 çay bardağı hurma suyu

- 1 yk tahin (opsiyonel)

hindistancevizi-kurabiyesi.jpg

HİNDİSTAN CEVİZİ MAKARON NASIL YAPILIR?

Öncelikle derin bir kase içerisine yumurta beyazını alıp bulut kıvamını gelene dek mikserle çırpınız.

Ardından diğer malzemeleri kontrollü bir şekilde ilave ederek karıştırınız.

190 derecelik fırında 5 ile 6 dakika kadar pişiriniz.

İsteğe bağlı olarak üzerine çikolata ile süsleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN