2015 TEOG Lise Taban Puanları ve Yüzdelik Dilimleri

2015 TEOG Lise Taban Puanları ve Yüzdelik Dilimleri

MEB, 2015 TEOG yerleşirme esas puanlarını bugün açıkladı. Sıra tercihlere döneminde. TEOG tercihleri 6 Temmuz'da başlıyor. İşte liselerin 2015 TEOG lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri..

Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında liselere yerleştirme esas puanlarını açıkladı.MEB, 2015 TEOG yerleşirme esas puanlarını bugün açıkladı. Sıra tercihlere döneminde. TEOG tercihleri 6 Temmuz'da başlıyor. İşte liselerin 2015 TEOG lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri..

İşte liselerin 2015 TEOG lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri

http://www.mebpersonelleri.net/gundem/teog-lise-taban-puanlari-ve-yuzdelik-dilimleri-2015-yep-fen-ve-anadolu-liseleri-h13692.html

Adaylar yüzdelik dilimlere göre tercih yapmalı

Lise tercihleri 6 ile 16 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak. Lise tercihleri TEOG yerleştirmeye esas puanlar ile yapılacak. Öğrencilerin tercih yaparken dikkat etmesi gereken en önemli husus ise yüzdelik dilimleri. Tercih yapacak aday öğrenciler, puanlardan daha çok yüzdelik dilimlerine bakarak tercih yapmaları gerekecek.TEOG yerleştirme sonuçları 14 Ağustos 2015 tarihinde açıklanacak ve yine aynı boş kontenjanlar da ilan edilecek. 

TEOG Tercihleri 6 Temmuz'da başlıyor

MEB'in açıklamasında, yerleştirmeye esas puanların açıklanmasının ardından sürece ilişkin şu bilgiler paylaşıldı: "Öğrencilerimiz, 6-16 Temmuz 2015 tarihleri arasında 25 okul tercih yapabilecek ve tercih işlemlerini ortaokul müdürlüklerine onaylatacaklardır. Tercih işlemi, okul müdürlüklerine onaylatıldıktan sonra işlem tamamlanmış olacağından; öğrencilerimizin, tercihlerinde yapmayı düşündükleri değişiklikleri onaylama işleminden önce yapmaları gerekmektedir. Tercih işlemleri tamamlandıktan sonra 14 Ağustos 2015 tarihinde yerleştirme sonuçları ve boş kalan kontenjanlar açıklanacaktır. Yerleştirmeye esas nakil işlemleri ise 17-21 Ağustos 2015, 24-28 Ağustos 2015 ve 31 Ağustos-4 Eylül 2015'te gerçekleştirilecektir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN