Ali Toprak cinayeti çözüldü mü? Komşudan şoke eden sözler

Ali Toprak cinayeti çözüldü mü? Komşudan şoke eden sözler

Mersin'in Anamur ilçesinde yaşayan ve muz serasında cesedi bulunan Ali Toprak cinayetinde sır perdesi hâlâ aralanmadı. Cansız bedeni eşi tarafından bulunan Ali Toprak olayı, Müge Anlı’da işleniyor.

Eşiyle beraber çalışmak için gittiği muz serasında ölüsü bulunan Ali Toprak cinayeti ile ilgili komşunun iddiaları kan dondurdu. Serada Alime Toprak’ın eşi Ali Toprak’ın yanındayken hiç eşi ölmüş bir kadın gibi davranmadığını iddia eden komşu Ahmet Beyin sözleri, Müge Anlı'nın programında şok etkisi yarattı.

ALİ TOPRAK KİMDİR?

Eşiyle beraber çalışmak için gittiği muz serasında cansız bedeni bulunan Ali Toprak cinayeti ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın programına konu oldu.

Ünlü gazeteci ve sunucu Müge Anlı’nın sorularını cevaplayan Ali Toprak’ın eşi Alime Toprak, seraya gittiğini ve ses gelmeyince içeri girdiğini anlatarak, o sırada eşinin cansız bedeniyle karşı karşıya kaldığını söyledi.

Eşi Ali Toprak’a seslendiğini ancak ses gelmediğini ve kafasının kanadığını gördüğünü ifade eden Alime Toprak, bu görüntünün ardından oracıkta bayıldığını anlattı.

ali-toprak-cinayetinde-komsudan-soke-eden-sozler-kim-nasil-oldurdu.jpg

ALİ TOPRAK CİNAYETİNDE KOMŞUDAN AÇIKLAMA

Cinayetin arkasından olay yerine gelen komşu Ahmet Bey, Âlime Toprak’ı üstünü temizlerken gördüğünü vurgulayarak, Ali Toprak’ın nerede olduğunu sorduğunu kaydetti. Eşi Alime Toprak’ın da Ali Toprak’ın düştüğünü ve yerde yattığını söylediğini belirten komşu Ahmet Bey, Alime Hanım’ın telaşlı bir şekilde etrafa bağırmaya başladığını açıkladı.

Ali Toprak'ın çocukluk arkadaşı Alime Toprak’ın hiç eşi öldürülmüş bir kadın gibi davranmadığını iddia etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN