Bartın oy oranları 2019: İşte Bartın seçim sonucu

Bartın oy oranları 2019: İşte Bartın seçim sonucu

2019 Bartın seçim sonuçları ve oy oranları karar.com 31 Mart seçim sayfasında. Birçok ilde ittifak kurup ortak aday çıkaran partiler bu kentte kendi adayları ile yarıştı. 2019 Bartın yerel seçimlerinde AK Parti Yusuf Ziya Aldatmaz, CHP Mehmet Arslan, MHP Cemal Akın, SP Muhammed Emin Titiz'le sandığa gitti. 31 Mart Bartın seçim sonucu, Bartın oy oranları, son dakika seçim haberleri ile sayfamıza yansıyor...

Türkiye kritik bir seçim için daha sandığa gitti. 2019 Bartın seçim sonuçları da merakla bekleniyor. AK Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakı'na gitmeyerek kendi adaylarını gösterdiği Bartın'da İYİ Parti ve CHP de ortak aday çıkarmadı. 31 Mart Bartın seçim sonunçları, AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti'nin oy oranları dakika dakika seçim 2019 sayfamıza yansıyor. AK Parti'den Yusuf Ziya Aldatmaz, CHP'den Mehmet Arslan, MHP'den Cemal Akın, SP'den Muhammed Emin Titiz belediye başkanlığı için yarıştı. Aşağıdaki linke tıklayarak tüm illerin seçim sonucuna ulaşabilirsiniz... 

19-03/23/bartin.jpg

24 Haziran seçim sonuçları, 31 Mart Bartın seçim sonuçları hakkında yol gösterici oalbilir. 24 Haziran seçimlerine bakıldığında Bartın'da Ak Parti yüzde 47, CHP yüzde 25, MHP yüzde 17, İYİ Parti yüzde 5.8 oy aldığı ve üstünlüğü AK Parti'nin oy üstünlüğünü elinde bulundurduğu görülüyor. 

AK PARTİ BARTIN ADAYI YUSUF ZİYA ALDATMAZ KİMDİR?

AK Parti'nin adayı Yusuf Ziya Aldatmaz 1965 Bartın doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimi Bartın Merkez de tamamladı. Lisans eğitimi ve kısa dönem askerliği sonrası 4 nesilden beri devam etmekte olan ailemesleği olan gıda maddeleri toptancılığını babamdan devraldı ve geliştirdi. 1993 yılında Füsun hanımefendiyle evlendi ve iki kız çocuğu babası oldu. 

19-03/23/yusuf-ziya-aldatmaz.jpg
AK Parti'nin adayı Yusuf Ziya Aldatmaz'ın Bartın'da ipi göğüslemesi bekleniyor

2000-2002 yılları arasın da Anavatan Partisin de Merkez İlçe Başkanlığı yaptım. 2011 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi oldu. 

Bartın Kemerspor Kulubü Başkanlığı, Bartın Spor Kulubüyöneticiliği, Bartın Üniversite derneği yöneticiliği, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası disiplin kurulu başkanlığı, Bartın Toptancılar Sitesi yönetim kurulu başkan yardımcılığı yaptı. MÜSİAD yönetim kurulu üyesi. Gaziler ve Şehitler Derneği’nin fahri üyesi. İl genel meclisi üyeliği görevinde bulundu.

05 Kasım 2017 tarihinde yapılan 6. olağan merkez ilçe kongresinde Ak Parti Merkez İlçe Başkanı seçildi ve görevine devam etmekte.

19-03/23/cemal-akin.jpg

MHP CEMAL AKIN İLE SEÇİME GİRİYOR

MHP'nin Bartın'da belediye başkan adayı Cemal Akın oldu. Peki Cemal Akın kimdir? İşte detaylar.

Cemal Akın, 1959 yılında Bartın’da doğdu. Karaköy İlkokulu ve Bartın Lisesi’nin ardından 1982 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

Askerlik görevinden sonra Bartın’da Elektrik Mühendisi olarak mesleğini sürdürdü. Çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve spor kulüplerinde kurucu ve yönetici olarak yer aldı.

Her kademesinde görev aldığı Milliyetçi Hareket Partisi’nin, 1991 yılında il olan Bartın’da ilk İl Başkanı seçildi. 1991-2002 arasında 11 yıl MHP Bartın İl Başkanlığı görevini sürdürdü. 2003 ve 2006 yıllarında yapılan kongrelerde MHP Merkez Yürütme Kurulu’na (MYK) seçildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Cemal AKIN, ilk kez 29 Mart 2009, ikinci kez 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde, Bartın Belediye Başkanı olarak seçilmiş 8 yıl üst üste aynı başarıyı yakalamıştır. 

BARTIN KESİN ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI

Bartın'da 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak siyasi partilerin il ve ilçe seçim kurullarına sunduğu geçici aday listelerindeki incelemeler tamamlandı.

İtiraz sürecinin sona ermesinin ardından, bağımsız adaylar dahil kesin aday listeleri seçim kurullarınca ilan edildi. Kesinleşen listelere göre Bartın'da siyasi partilerin belediye başkan adayları şunlar:

Adalet ve Kalkınma Partisi

Bartın: Yusuf Ziya Aldatmaz

Ulus: Hasan Hüseyin Uzun

Amasra: Uğur Timur

Kurucaşile: Mehmet Zihni Sayın

Cumhuriyet Halk Partisi

Bartın: Mehmet Arslan

Ulus: Çetin Selçuk Arslan

Amasra: Recai Çakır

Kurucaşile: Nergiz Kartal

Milliyetçi Hareket Partisi

Bartın: Cemal Akın

Ulus: Sevgi Ünal

Amasra: Asım Soydan

Kurucaşile: Sinan Özekin

Saadet Partisi

Bartın: Muhammed Emin Titiz

Ulus: Bayram Taşçı

Amasra: Celal Vakit

Kurucaşile: Can Güner

İYİ Parti

Amasra: Levent Gülbezer

Kurucaşile: Mehmet Aksu

Türkiye Komünist Partisi

Bartın: Gözde Demiral

Demokrat Parti

Bartın: Gürhan Eryol

Demokratik Sol Parti

Bartın: Nilüfer Akbal

Bağımsız Türkiye Partisi

Bartın: Hasan Ergin

Bağımsız aday

Bartın: Soner Çetin

2019 Bartın seçim sonuçları ve oy oranları karar.com 31 Mart seçim sayfasında. Birçok ilde ittifak kurup ortak aday çıkaran partiler bu kentte kendi adayları ile yarıştı. 2019 Bartın yerel seçimlerinde AK Parti Yusuf Ziya Aldatmaz, CHP Mehmet Arslan, MHP Cemal Akın, SP Muhammed Emin Titiz'le sandığa gitti. 31 Mart Bartın seçim sonucu, Bartın oy oranları, son dakika seçim haberleri ile sayfamıza yansıyor...


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN