Beşiktaş, Aboubakar'la liderliği aldı

Beşiktaş, Aboubakar'la liderliği aldı

Süper Lig'in 29. haftasında evinde Gaziantep FK ile karşılaşan Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın attığı gollerle rakibi 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Gaziantep FK'yi ağırlayan Beşiktaş sahadan galip ayrıldı.

Beşiktaş'ın kontrolünde geçen mücadelede, siyah beyazlılar 15. dakikada Aboubakar'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ghezzal savunmanın arkasına oynadı, Aboubakar kalecinin üzerinden topu aşırttı ve ardından boş kaleye golü attı. Kamerunlu bu kez 73. dakikada sahneye çıktı ve Beşiktaş'ı 2-0 öne geçiren golü atarak duble yaptı. Gaziantep FK'nin tek golünü ise 90. dakikada penaltıdan Dicko attı.

ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞU

Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan askerlerimiz için mücadele öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz, 5 maçlık aranın ardından formasına kavuştu. İç sahada Trabzonspor'a 2-1 kaybedilen karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanıp çıkan Rıdvan Yılmaz, Gaziantep FK karşısında ilk 11'de yer aldı.

Beşiktaş'ta Aboubakar fırtınası devam ediyor. Gaziantep maçında da fileleri havalandırarak ligdeki gol sayısını 15'e çıkartan ve 4 de asist yapan Aboubakar, şu ana kadar yaptığı gol katkısı ile ile Beşiktaş forması giydiği bir önceki sezonun toplamında ulaştığı sayıyı şimdiden geride bıraktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN