Beşiktaş Sergen Yalçın için harekete geçti

Beşiktaş Sergen Yalçın için harekete geçti

Beşiktaş'a geldikten sonra takımı yukarılara taşıyan Sergen Yalçın'a yönetim yeni sözleşme önerecek. Yalçın'a yıllığı 10 milyon liradan 2 yıllık sözleşme önerileceğini öğrenildi.

Geçen sezon Beşiktaş'ı 7. sıradan alıp 3. yapan bu sezon da liderle aynı puanda olan Sergen Yalçın'a yönetim teklifte bulunacak.

Beşiktaş'ın yakaladığı bu başarının en önemli aktörü olan Sergen Yalçın'a yönetim yeni bir sözleşme önermek için harekete geçti. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin bir TV programında, "Sergen hocamızdan çok memnunuz. Ne zaman isterse sözleşme uzatırız" sözlerine, Yalçın'dan, "Başkan ve yöneticilerin her röportajda hocamız ne kadar isterse devam edebilir açıklaması beni rahatsız ediyor. Kontratlar böyle yapılmıyor" cevabı gelmesi sonrasında yönetim, sözleşme konusunu çözmek için çalışmalara başladı.

Tecrübeli teknik adamın yıllık 7 milyon TL olan maaşı, 10 milyon TL'ye çıkarılarak 2 senelik daha sözleşme yenilenmesi bekleniyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın, bu hafta konuyla ilgili olarak bir araya gelip anlaşması bekleniyor. Yönetim, son dönemde çok gündeme gelen sözleşme konusunu kapatarak, Sergen Yalçın'ın bütün odağını takımın üzerine verebilmesine yardımcı olmayı hedefliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN