Cevdet Emir Şaşmaz’ın ölümü bilmeceye döndü

Cevdet Emir Şaşmaz’ın ölümü bilmeceye döndü

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de boğazı kesilerek öldürüldüğü söylenen İşte Benim Stilim’in yarışmacısı Nazlı Hamarat’ın eşi Cevdet Emir Şaşmaz ile ilgili her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Şaşmaz’ın arkadaşı Sabri Beyhan’ın açıklamaları olayı daha da karmaşık hale getirdi.

Cevdet Emir Şaşmaz’ın arkadaşı Sabri Beyhan, Uçankuş TV’de ekrana gelen ‘Gündem Kanatlarımızın Altında’ programına telefonla bağlandı ve şu çok çarpıcı açıklamayı yaptı: “Ceset Ukrayna’da otopsi yapılırken çok tahrip edilmiş, göğüs kafesi açılmış, yüzü de tanınmaz haldeydi. İç organları dışarıdaydı. Kapkaraydı. Cesedin Cevdet’e benzeyen tek şeyi kirli sakalıydı. Orada tutanakta boyu 1.85 yazıyordu. Cevdet Bey’in boyu ise 1.61, 1.65 civarında... 20 santimlik bir fark var. Tutanaktaki boyla, gerçek boy uyuşmuyor. Ceset bayağı kararmıştı. Ceset torbasının kenarları kapalıydı, kolunu ve açıkçası dövmesini görmedim. Ancak cesedin Cevdet’e ait olup olmadığını söylemek zor. Kendisi şaka yapmayı seviyordu. Keşke bu bir şaka olsa ve bir yerlerden çıksa... Bu kadar herkesi üzecek bir şaka yapmaz diye düşünüyorum ama bu bizim dileğimiz. Emir inşallah yaşıyordur ama en doğru sonucu tabii ki Adli Tıp’tan çıkan sonuçta göreceğiz.”

"Oğlumu bir batağa çektiler"

Cevdet Emir Şaşmaz’ın cinayet zanlısı olarak gösterilen annesi N.B. de Vatan’a açıklama yaptı: “Oğlum bu olayların içine çekilmek isteniyor. Kendisinden 5 aydır haber alamıyoruz” dedi. Oğlu hakkında kayıp başvurusunda bulunan N.B, “Oğlum 5 ay önce iş kurma vaadiyle oraya çağırıldı. Kendisine 100 bin lira verilmiş. Bir süre sonra ondan haber alamadık. Tüm resmi kurumlara oğlumuzu aradığımızı ilettik ancak sonuç çıkmadı. Daha sonra ben Kiev’de bir ay boyunca oğlumu aradım ancak bulamadım. Şimdi ölen insanın hayatında olan kişiler oğlumun katil olduğunu iddia ediyor. Benim oğlumun kimlik ve pasaportu nasıl Şaşmaz’ın sevgilisinde bulunuyor. Bu olayların başlangıcı İstanbul’a dayanıyor. Oğlumu bir batağa çekip kirli işlerinin üzerini örtmeye çalıştılar. Yakında gerçekler ortaya çıkacak” diye konuştu.

 ‘Annesi de teşhis edemedi’

Kartal eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen cenazeyi teşhis etmesi için Cevdet Emir Şaşmaz’ın eşi Nazlı Hamarat ve ailesi hastaneye çağrıldı. Nazlı Hamarat, tanınmaz halde olan cenazeyi teşhis edemedi. Emir Şaşmaz’ın annesi de oradaydı ve tıpkı gelini gibi o da teşhis edemedi. Bu durumda yanlış cenaze mi Türkiye’ye getirildi sorusu gündeme geldi. Nazlı Hamarat, aracına binerken “Kimlik tespiti yaptırmak için Adli Tıp’tayız. Cenazeyi tespit edemedik. Aileden kan örneği alındı. Çarşamba günü her şey belli olacak. Ceset şu an tanınmaz halde, çok şişmiş” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN