Çok pahalıydı Amnesia oyunu ücretsiz oldu | Amnesia oyunu girişi nasıl yapılıyor?

Çok pahalıydı Amnesia oyunu ücretsiz oldu | Amnesia oyunu girişi nasıl yapılıyor?

En pahalı korku oyunu olan Amnesia oyunu ücretsiz oldu. Korku oyununa girmek için oyunun tutkunları sitelere akın etti. Amnesia korku oyunu serisi çok uzun bir süre sonra ücretsiz hale geldi. Amnesia oyununa giriş yapmak için bazı billgiler gerekiyor. Amnesia oyununa nasıl girilir en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Oyun tutkunları için Amnesia oyununa nasıl girilir yazımızda bilgilerini ayrıntılı şekilde belirttik. Amnesia en pahalı korku oyunu serisi olarak günümüzde birçok oyun tutkunu tarafından oynanıyor.

Amnesia en pahalı korku oyunu olarak biliniyordu. Oyun tutkunları tarafından çok iyi bilinen Amnesia tutkunları için ücretsiz hale geldi. Bir çok oyun bağımlısı tarafından oyuna Amnesia oyunu girişi en çok aranan konular arasına girmeye başladı. Amnesia oyunu girişi için detaylı bilgiye haberimizde yer verdik. Amnesia korku oyunu ücretsiz oynamak için gerekli bilgiler aşağıda verilmiştir. 

Amnesia korku oyunu ne kadar süre ücretsiz oalcak?

Amnesia oyunu kullanıcıları için 48 saat ücüretsiz hale getirildi. 

18-01/26/amnesia.jpg

Amnesia oyunu nedir?

İlk kez 2010 yılında Steam üzerinden satışa sunulan bir yapımdır. Amnesia korku oyunu çaresizlik hissini taşıdığı seviye ile çok konuşulmuş ve taktir toplamıştı. Amnesia korku oyunu Humble Bundle üzerinde 48 saat süre ile ücretsiz hale geldi. 

Özel koleksiyon paketi içerisinde ana oyun Dark Descent ve A Machine for Pigseklentisini bizlere sunuyor. Eğer bu güzel korku oyununu ücretsiz bir şekilde edinmek istiyorsanız elinizi çabuk tutun.

Oyuna giriş yapmak için tıklayınız

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN