Biden gaflarına bir yenisini daha ekledi! 2022 yılından 2020 yılına seslendi

Biden gaflarına bir yenisini daha ekledi! 2022 yılından 2020 yılına seslendi

ABD Başkanı Joe Biden'ın, son yaptığı gaf sosyal medyada gündem oldu. Biden, "2020'de umutlu olmamız için birçok sebep var" diyerek halka aşı olma çağrısı yaptı.

Gaflarıyla bilinen ABD Başkanı Joe Biden, 2020 yılına seslenerek gaflarına bir yenisini daha ekledi. Yılları karıştıran Biden, "2020'de umutlu olmamız için birçok sebep var" diyerek halkı aşı olmaya çağırdı. Biden'ın bu gafı, kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu.

BIDEN'IN GAF LİSTESİ UZUYOR

ABD Başkanı, Eylül 2020'de de Kovid-19'dan ölenlerin sayısını karıştırıp '200 milyon insanın öldüğünü' söylemişti. Bununla birlikte ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e ise en az 3 kez 'Başkan Harris' diyerek hitap etmişti. Biden, eski İngiltere Başbakanı Theresa May'in adını ise karıştırarak kendisine 'Margaret Thatcher' demişti.

Biden, 2024 yılında başkanlık için tekrar aday olmayı planlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN