Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde patlama: 6 ölü, 30 yaralı

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde patlama: 6 ölü, 30 yaralı

Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKYB) Süleymaniye kentinde ısıtma amaçlı kullanılan gaz tankının patlaması sonucu ölü ve yaralı sayısının arttığı bildirildi. Ölü sayısı 6’ya, yaralı sayısı ise 30’a yükseldi. 3 evin tamamen yıkıldığı çok sayıda ev ve aracın hasar gördüğü olayda can kaybının artmasından endişe duyuluyor.

Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne (IKYB) bağlı Süleymaniye kentinde ısıtma amaçlı kullanılan gaz tankının patladığı kazada bilanço ağırlaşıyor. Polis tarafından yapılan açıklamada, hayatını kaybedenlerin sayısının 6’ya, yaralı sayısının ise 30’a yükseldiği belirtildi.

3 EV YIKILDI BİNA VE ARAÇLAR HASAR GÖRDÜ

Polis ayrıca, patlamanın şiddetiyle en az 3 evin tamamen yıkıldığını, çok sayıda binanın ve en az 5 aracın da hasar aldığını aktardı. Öte yandan, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bölgede can kaybının artmasından endişe duyuluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN