Prens Harry’den otosansür itirafı: Beni asla affetmezler

Prens Harry’den otosansür itirafı: Beni asla affetmezler

İngiliz Kraliyetinden sürpriz bir şekilde ayrılıp ABD’ye yerleşen Prens Harry, hatıralarını yazdığı kitapla gündemden düşmüyor. İngiliz basınına konuşan Harry, otosansür uyguladığını itiraf ederek ailesinin kendisini asla affetmeyeceğini düşündüğü için kitabından birçok ayrıntıyı çıkardığını söyledi.

Sussex Dükü Prens Harry’nin ‘Spare’ isimli tartışmalı anı kitabı dünya gündeminden düşmüyor. Daily Telegraph’a konuşan Harry, anı kitabının taslağının yayınlanan versiyonundan iki katı daha fazla uzun olduğunu söyleyerek ‘ailesinin kızdıracak’ birçok ayrıntıyı çıkardığını belirtti.

‘BENİ ASLA AFFETMEZLER’

Prens Harry, "İlk taslak farklıydı. 800 sayfaydı ve şimdi 400 sayfaya düştü. İki kitap olabilirdi, ancak benim için zor olanı kitaptan bir şeyleri çıkarmaktı. Özellikle kardeşimle benim aramda ve bir dereceye kadar babamla aramda dünyanın bilmesini istemediğim bazı şeyler oldu. Çünkü beni affedeceklerini düşünmüyorum” dedi.

‘KRALİYET AİLESİNİ YOK ETMEYE ÇALIŞMIYORUM’

Verdiği röportajda basını eleştiren Harry, medya "ailem hakkında bir ton pislik duydu ama sulu hikayeler için bunları halının altına süpürdü" dedi. Ayrıca Prens, monarşiyi yok etmeye çalışmadığını, bunun yerine reforma yardımcı olmaya çalıştığını yineleyerek "Bu, monarşiyi yıkmaya çalışmakla ilgili değil, onları kendilerinden kurtarmaya çalışmakla ilgili. Bunu söyleyen birçok kişi tarafından çarmıha gerileceğimi biliyorum" diye ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN