Prens Harry: Varlık nedenim ihtiyaç halinde abime organ bağışlamak

Prens Harry: Varlık nedenim ihtiyaç halinde abime organ bağışlamak

Son günlerde kraliyet ailesi üyeleriyle ilgili sansasyonel açıklamalarıyla gündemden düşmeyen İngiltere Prensi Harry, yedek varis olduğunu açıkladı. Kendisinin varlık nedeninin “eğlendirme ve ihtiyaç halinde abisine organ bağışlama” olduğunu belirtti.

Ocak 2020'de eşi Meghan Markle ile İngiliz kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerinden çekilen Sussex Dükü Prens Harry, Spare isimli anı kitabında ailesiyle ilgili çarpıcı iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor.

“Yedek” anlamına gelen Spare isimli kitabında Prens Harry, kendisinin varlık nedeninin şu anda tahtın bir numaralı varisi olan abisi Prens William’ın hastalanma ihtimali olduğunu belirtti. 38 yaşındaki Prens, abisinin böbrek ya da kan ihtiyacı olması ihtimaline önlem olarak organ bağışı yapabilmesi için dünyaya geldiğini ve bunu çocukluğundan beri bildiğini savundu.

Çocukluğu ve abisiyle gelgitli ilişkisine dair detayları kitabında anlatan Harry, aile üyelerinin bile William’ın varis, kendisininse yedek varis olduğunu açıkça ifade ettiklerini kaydetti.

Kendisinin varlık nedeninin “eğlendirme ve ihtiyaç halinde abisine organ bağışlama” olduğunu belirten Harry, daha önce de doğumundan sonra babası Kral Charles’ın annesi Prenses Diana’ya “Harika, bana bir varis ve yedek varis verdin. Artık işim bitti” dediğini öne sürmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN