Prens Harry'nin hedefindeki isim bu kez üvey annesi oldu: Camilla tehlikeli biri, gizli bağlantıları var

Prens Harry'nin hedefindeki isim bu kez üvey annesi oldu: Camilla tehlikeli biri, gizli bağlantıları var

Son günlerde kraliyet ailesi üyeleriyle ilgili sansasyonel açıklamalarıyla gündemden düşmeyen İngiltere Prensi Harry'nin hedefinde bu kez de üvey annesi Kraliçe Camilla vardı. Prens, Camilla'yı "tehlikeli" olarak tanımlayarak, hakkında neden böyle düşündüğünü anlattı.

Ocak 2020'de eşi Meghan Markle ile İngiliz kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerinden çekilen Sussex Dükü Prens Harry, ailesiyle ilgili çarpıcı iddialar ortaya atmaya devam ediyor. Harry'nin yarın okuyucuyla buluşacak olan anı kitabı, henüz raflarda yerini almadan dünya çapında yankı uyandırdı.

Prens Harry, adeta bomba etkisi yaratan Spare (Yedek) adlı kitabının tanıtımı kapsamında söyleşilere katılmaya devam ediyor. Kraliyet ailesinde yaşananların perde arkasına dair çarpıcı açıklamalarda bulunan 38 yaşındaki Prens Harry, ilk kez açık bir şekilde babası Kral III. Charles’ın ikinci eşi Kraliçe Camilla hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

1-016.jpg

'CAMILLA MUTLU OLSAYDI BELKİ DAHA AZ TEHLİKELİ OLURDU'

CNN'de yer alan habere göre; geçtiğimiz gün gazeteci Anderson Cooper'a konuşan Prens Harry, hâlâ "Diana'yı mahveden kadın" olarak anılan Kral III. Charles'ın eşi ve aynı zamanda üvey annesi Kraliçe Camilla’yı neden “tehlikeli" olarak tanımladığını anlattı.

Gazeteci Cooper, kitaptan Harry’nin kaleme aldığı “Camilla'nın mutlu olmasını bile istedim. Belki mutlu olsaydı daha az tehlikeli olurdu” cümlelerini alıntılayarak “tehlikeli” tanımının sebebini sordu.

'BASINLA BAĞLANTILARI VAR'

Diana ve Charles’ın evliliğinin çöküşündeki üçüncü kişi rolü nedeniyle basın tarafından ‘kötü karakter’ ilan edilen Kraliçe Camilla’nın imajını iyileştirme çabasının onu tehlikeli kıldığını belirten Harry, “Bu da onu İngiliz basınında kurduğu gizli bağlantılar nedeniyle tehlikeli kılıyordu. Her iki tarafta da bilgi alışverişi için açık bir isteklilik vardı” dedi ve üvey annesini basına bilgi sızdırmakla suçladı.

1-017.jpg

'BABAMIN EVLİLİĞİNİN GEREKLİ OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜK'

Kral Charles’ın Camilla ile evlenmesine ağabeyi William ile karşı çıktığını da dile getirerek, babasının ikinci evliliği hakkında "Gerekli olduğunu düşünmedik. Bunun yarardan çok zarar getireceğini düşündük" dedi. Ancak babasının mutlu olmasını istediklerini ve Camilla ileyken nasıl mutlu göründüğünü fark ettiklerini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN