Son dakika! Mehmet Aydın'ın ağabeyi de gözaltında

Son dakika! Mehmet Aydın'ın ağabeyi de gözaltında

Son dakika haberi... Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın ağabeyi de gözaltına alındı.

Son dakika haberi... Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın tutuklanmasının ardından ağabeyi Fatih Aydın da Uruguay'da gözaltına alındı.

BİR EKİP GÖNDERİLECEK

Aydın, Uruguay’ın başkenti Montevideo'ya 80 km mesafede bulunan Canelones Bölgesi'nde tespit edilen adreste, Uruguay Federal Polisi tarafından yapılan baskında yakalandı. Aydın'ı teslim almak üzere bir ekibin kısa sürede Uruguay'a gideceği belirtildi.

BİRÇOK SUÇTAN ARAMA KARARI

Fatih Aydın, 'Bankacılık Kanununa Aykırılık', 'Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma', 'Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama', 'Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık ve Tacir veya Şirket Yöneticileri ile Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı' gerekçesiyle hakkında arama kararı bulunuyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN