Çiftlik Bank kurucusu ikinci kez hakim karşısında: Bu kez ek süre istedi

Çiftlik Bank kurucusu ikinci kez hakim karşısında: Bu kez ek süre istedi

Türkiye'ye getirilen Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, başka suçtan yargılandığı dava kapsamında da hakim karşısına çıktı. 'Bankacılık Kanunu'na Muhalefet' suçundan yargılanan Aydın, savunma yapmak için süre istedi.

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, 'Bankacılık Kanunu'na Muhalefet' suçundan yargılandığı dava kapsamında da hakim karşısına çıktı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 3 Temmuz'da İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınan Çiftlik Bank davası sanığı Aydın, Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

'Bankacılık Kanunu'na Muhalefet' suçundan yargılanan Aydın, iddianamenin okunmasının ardından savunma yapmak için süre istediğini söyledi. Mahkeme, Aydın'ın savunmasını yapmak için istediği sürenin verilmesine karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, 'tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı' suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında, sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN